Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piletina s 4 vrste sira

Piletina s 4 vrste sira

(1)
40Min
Lako
Piletina s četiri vrste sira je nešto što će vas sigurno oduševiti. Jednostavan recept, a gotovo jelo je savršenog okusa.

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
pileće meso
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
250  g
vrhnje za kuhanje
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
365.69 kcal
Protein
24.35 g
ugljikohidrati
6.72 g
masti
27.27 g
Podaci po obroku

Upute

40 minuta
  • Korak1

    5 Min
    400 g pilećeg bijelog mesa narezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje.
  • Korak2

    5 Min
    Sadržaj vrećice MAGGI ideje za piletinu s 4 vrste sira pomiješati s 250 ml vrhnja za kuhanje i sve preliti preko mesa.
  • Korak3

    30 Min
    Peći oko 30 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C.
Piletina s 4 vrste sira

Korak1 3

Korak1 Korak1
: pileće meso

400 g pilećeg bijelog mesa narezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje.

Piletina s 4 vrste sira

Korak2 3

Korak2 Korak2
: MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira, pileće meso, vrhnje za kuhanje

Sadržaj vrećice MAGGI ideje za piletinu s 4 vrste sira pomiješati s 250 ml vrhnja za kuhanje i sve preliti preko mesa.

Piletina s 4 vrste sira

Korak3 3

Korak3

Peći oko 30 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Recenzija

5

Naplačić

Milan (nije potvrđeno) čet, 09/01/2022 - 16:55 CEST
Je li ovo korisna recenzija?
64
65

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
9 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Glavno jelo
  • Jesen
  • ležeran
  • Ljeto
  • Obitelj
  • Piletina
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Rođendan
  • Ručak
  • Sir
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Piletina u umaku od špinata

    Piletina u umaku od špinata

    20 Min Lako
  • Zapečeni krumpir s ružmarinom

    Zapečeni krumpir s ružmarinom

    47 Min Lako
  • Piletina sa šampinjonima

    Piletina sa šampinjonima

    30 Min Lako
  • Makaroni s 4 vrste sira

    Makaroni s 4 vrste sira

    25 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas