Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.
Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.
Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.
Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.
Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje