Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • MMPlogo MyMenu Plan
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Maggi logo MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Kampanja Kampanja
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • MMPlogo MyMenu Plan
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Maggi logo MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Kampanja Kampanja
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Slana rolada od špinata

Slana rolada od špinata

(0)
40 Min
srednji
Novogodišnje rolade često se poslužuju gostima. Ako ove godine tražite malo drugačiji recept, imamo pravu stvar za vas.
Dodaj u MyMenu Plan

Za nastavak moraš imati račun

Prijavi se ili kreiraj račun

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
5 
jaje
500  g
špinat
50  g
brašno
6  g
prašak za pecivo
150  g
krem sir
1 
kuhano jaje
100  g
šunka
2  g
MAGGI Magija okusa 400g
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
16.8 g
energija
360.1 kcal
Masti
23.2 g
Proteini
22.7 g
Podaci po obroku

Upute

40 min
  • Korak1

    2 Min
    Umutite jaja s MAGGI Magijom okusa.
  • Korak2

    3 Min
    Špinat skuhajte, dobro ocijedite i nasjeckajte, zatim ga dodajte u jaja.
  • Korak3

    2 Min
    U smjesu dodajte brašno i prašak za pecivo.
  • Korak4

    10 Min
    Stavite u posudu obloženu papirom za pečenje i ispecite u pećnici.
  • Korak5

    3 Min
    Kad se kora ispeče, odmah ju obavijte papirom za pečenje i ostavite da se ohladi.
  • Korak6

    5 Min
    Kad se rolada ohladi, odmotajte ju i premažite krem sirom preko kojeg ćete naribati jaje.
  • Korak7

    5 Min
    Zatim posložite šunku, opet premažite krem sirom, a na vrh stavite topivi sir (npr. gouda).
  • Korak8

    10 Min
    Savijte u roladu i narežite.

Recept kao PDF

Dodaj u MyMenu Plan

Za nastavak moraš imati račun

Prijavi se ili kreiraj račun

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih media items.
Image CAPTCHA
Get new captcha!
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima (bjelančevinama)
  • Brunch
  • Domaća kuhinja
  • Europska kuhinja
  • Fingerfood
  • Fuzija
  • Izvor bjelančevina (proteina)
  • Jaja
  • Jela iz pećnice
  • Kutija za ručak za odrasle
  • Lagano
  • Mali obrok
  • Mlijeko / kremasta osnova
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nova godina
  • Obiteljski obroci
  • Porcija Povrća / Voća
  • Poslijepodnevni obrok
  • Povrće
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proslava
  • Radni dani
  • Ručak
  • Set obroka
  • Sir
  • Slane pite / tartovi
  • Starter
  • Tapas
  • Užina
  • Večera
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe
  • Izjava o pristupačnosti