Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Uravnotežite svoj obrok
My Menu IQ™ vodi vas da odaberete nutritivno uravnotežen jelovnik na ljestvici od 0 do 100, s fokusom na glavni obrok.
Što to znači?
Veoma uravnotežen obrok
Što to znači?
Uživajte u svom obroku!
Natrag
Natrag
15 6.1g / 15%
59 52.1g / 59%
26 23.1g / 26%

Analiza energetske vrijednosti prikazuje količinu makronutrijenata (tj. ugljikohidrata, bjelančevina i masti) sadržanih u jednom obroku recepta i njihovom relativnom udjelu (u %) u totalnoj energetskoj vrijednosti tog obroka. 

Što je uravnoteženi jelovnik?

Uravnoteženi jelovnik sastoji se od namirnica iz glavnih skupina namirnica i dovoljne količine važnih hranjivih tvari.

MyMenu IQ™ boduje uravnoteženost jelovnika uzimajući u obzir energetsku vrijednost, hranjive sastojke jelovnika, kao i njihov doprinos u postizanju nutritivnih preporuka koje se temelje na dnevnom unosu 2000 kcal za prosječnu odraslu osobu.

MyMenu IQ™ vodi vas do odabira uravnoteženog jelovnika na ljestvici od 0 do 100, s naglaskom na glavno jelo.

Što znači MyMenu IQ™ rezultat?

Treba poboljšati ravnotežu obroka (0 - 44)

Ovaj obrok ima prostora za poboljšanje, u svrhu bolje uravnotežene prehrane i bolje hranjive vrijednosti=

Veoma uravnotežen obrok (70 - 100)

Ovaj jelovnik je nutritivno odlično uravnotežen, pruža dobru zastupljenost različitih skupina namirnica i ključnih hranjivih tvari.

Dobro uravnotežen obrok (45 - 69)

Ovaj jelovnik je nutritivno odlično uravnotežen, pruža dobru zastupljenost različitih skupina namirnica i ključnih hranjivih tvari.

MyMenu IQ™ rezultat odnosi se na digitalne recepte koji su navedeni na web stranici. Informacije o nutritivnom sastavu prehrambenih sastojaka i proizvoda temeljene su na standardnim bazama podataka o sastavu hrane kao što su USDA SR28, BLS32, te na informacijama s deklaracija prehrambenih proizvoda.

Savjeti za prehranu
 • Uživajte u ovom jelu pripremljenom od ukusnih, hranjivih i pristupačnih lokalnih sastojaka.
   

 • Jedite raznoliku hranu, uključujući voće i povrće.

 • Imajte pri ruci zdrave grickalice (sirovo povrće, svježe voće ili neslane orašaste plodove).

 • Održavajte hidrataciju pijući 6-8 čaša tekućine (voda, nezaslađeni čaj itd.) dnevno.

 • Jeste li znali da dodavanjem povrća, začinskog bilja ili svježih začina na kraju kuhanja možete zadržati njihovu boju, okus, hrskavost i važne hranjive tvari?

Dobro napravljeno! Stigli ste do 100!!
Vratite se na izbornik kako biste provjerili svoj odabir.
X

Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

(0)
10 Min
Lako
Otkrijte okuse Azije i dovedite tajlandsku kuhinju u svoj dom! Predstavljamo brz i ukusan recept za Pad Thai s piletinom, rižinim rezancima i mješavinom svježeg povrća. Ovaj recept je savršen za one užurbane dane kad vam je potreban zadovoljavajuć obrok u tren oka. Pripremite se za uživanje u skladnim okusima recepta inspiriranog tajlandskom kuhinjom. Uz MAGGI Pad Thai pastu za kuhanje pripremite jelo lako i brzo! Nabavite potrebne sastojke, pratite jednostavne upute i spremite se za uživanje u ovom brzom i ukusnom Pad Thai jelu koje će vas odvesti ravno na živahne ulice Tajlanda.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
crvena paprika
2 
mladi luk
100  g
rižini rezanci
200  g
pileća prsa

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
52.15 g
energija
372.5 kcal
Masti
6.1 g
Proteini
23.16 g
Podaci po obroku

Upute

10 minuta
 • Korak1

  5 Min
  U tavi pržite pileća prsa (file) narezana na kockice dok nisu dovoljno pečena (dobiju zlatnosmeđu boju). Provjerite je li piletina mekana i sočna.​ Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način
 • Korak2

  3 Min
  Zatim u tavu dodajte narezanu papriku i mladi luk, te ih pržite zajedno s piletinom još 2-3 minute. Živahne boje i hrskavost povrća jelu će dodati izvrsnu hrskavost.​ Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način
 • Korak3

  2 Min
  U međuvremenu skuhajte rižine rezance prema uputama na pakiranju. Kad su skuhani, ocijedite rezance i dodajte ih u tavu s piletinom i povrćem.​ Dodajte MAGGI Pad Thai pastu zajedno s 2 žlice vode. Sve dobro promiješajte, pazeći da rezanci i povrće budu obloženi aromatičnim umakom. Pustite da se kuha još 2 minute kako bi se svi sastojci sjedinili. Nema potrebe za dodatnom soli, jer je MAGGI Pad Thai pasta za kuhanje savršeno začinjena kako bi poboljšala okus jela.​ Savjet kuhara: Servirajte s posutim mrvicama kikirikija i komadićima mladog luka. Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način
Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

Korak1 3

: pileća prsa

U tavi pržite pileća prsa (file) narezana na kockice dok nisu dovoljno pečena (dobiju zlatnosmeđu boju). Provjerite je li piletina mekana i sočna.​

Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

Korak2 3

: crvena paprika, mladi luk, pileća prsa

Zatim u tavu dodajte narezanu papriku i mladi luk, te ih pržite zajedno s piletinom još 2-3 minute. Živahne boje i hrskavost povrća jelu će dodati izvrsnu hrskavost.​

Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

Korak3 3

U međuvremenu skuhajte rižine rezance prema uputama na pakiranju. Kad su skuhani, ocijedite rezance i dodajte ih u tavu s piletinom i povrćem.​ Dodajte MAGGI Pad Thai pastu zajedno s 2 žlice vode. Sve dobro promiješajte, pazeći da rezanci i povrće budu obloženi aromatičnim umakom. Pustite da se kuha još 2 minute kako bi se svi sastojci sjedinili. Nema potrebe za dodatnom soli, jer je MAGGI Pad Thai pasta za kuhanje savršeno začinjena kako bi poboljšala okus jela.​ Savjet kuhara: Servirajte s posutim mrvicama kikirikija i komadićima mladog luka.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje