Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Piletina s 4 vrste sira

Piletina s 4 vrste sira

(1)
40 Min
Lako
Piletina s četiri vrste sira je nešto što će vas sigurno oduševiti. Jednostavan recept, a gotovo jelo je savršenog okusa.

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
400  g
pileće meso
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
150  g
vrhnje za kuhanje
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
5.6 g
energija
316.2 kcal
Masti
22.4 g
Proteini
23.7 g
Podaci po obroku

Upute

40 min
  • Korak1

    5 Min
    400 g pilećeg bijelog mesa narezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje.
  • Korak2

    5 Min
    Sadržaj vrećice MAGGI ideje za piletinu s 4 vrste sira pomiješati s 250 ml vrhnja za kuhanje i sve preliti preko mesa.
  • Korak3

    30 Min
    Peći oko 30 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C.
Piletina s 4 vrste sira

Korak1 3

Korak1 Korak1
: pileće meso

400 g pilećeg bijelog mesa narezati na tanke šnicle (4 x 100 g) i staviti u posudu za pečenje.

Piletina s 4 vrste sira

Korak2 3

Korak2 Korak2
: MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira, pileće meso, vrhnje za kuhanje

Sadržaj vrećice MAGGI ideje za piletinu s 4 vrste sira pomiješati s 250 ml vrhnja za kuhanje i sve preliti preko mesa.

Piletina s 4 vrste sira

Korak3 3

Korak3

Peći oko 30 minuta u pećnici prethodno zagrijanoj na 200 °C.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Recenzija

5

Naplačić

Milan (nije potvrđeno) 05/23/2025-09:08 CEST
Je li ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
3 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor kalcijuma
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Lako
  • Lokalna kuhinja
  • Mleko / kremasta osnova
  • Nizak sadržaj šećera
  • Piletina
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proleće
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Sa sirom
  • Sir
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Sweet chili piletina na kineski način

    Sweet chili piletina na kineski način

    10 Min Lako
  • Jednostavna Tikka Masala piletina inspirirana indijskom kuhinjom

    Jednostavna Tikka Masala piletina inspirirana indijskom kuhinjom

    10 Min Lako
  • Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

    Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

    10 Min Lako
  • Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

    Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

    10 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe