NESTLÉ PREDLOŽAK ZA OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA 

Ova Obavijest o kolačićima vrijedi za sve Nestlé web-stranice i mobilne aplikacije (“Nestlé web-stranice”).  

1. Što su kolačići? 

Kolačići su tekstualne datoteke, koje se šalju Vašem računalu s web-stranica koje posjećujete. Kolačići se zatim, prilikom svakog narednog posjeta, šalju natrag na web-stranicu s koje su potekli ili na drugu web-stranicu koja prepoznaje te kolačiće. Koriste se kako bi web-stranica uopće radila ili kako bi radila učinkovitije, te kako bi osigurali informacije vlasnicima web-stranice. 

Koristimo termin "kolačići" u cijeloj ovoj Obavijesti kako bismo pokrili i sve slične tehnologije, kao što su Lighthouse SDK, datoteke evidencija, oznake piksela. 

2. Koje se vrste kolačića koriste na Nestlé web-stranicama?  

Možete vidjeti koji se kolačići koriste na ovoj web-stranici klikom na ovdje.  

Na Nestlé web-stranicama koristimo sljedeće vrste kolačića:  

Tipovi kolačića 

Životni vijek 

a) Kolačići za funkcionalnost stranice 

Ovi kolačići Vam dopuštaju kretanje stranicom i korištenje naših funkcija, kao što su registracija, prijava i omiljeni proizvodi. Onemogućite li ove kolačiće, određeni dijelovi web-stranice neće funkcionirati kada ste Vi u pitanju, na primjer, dodavanje proizvoda u Vašu košaricu, prelazak na blagajnu. 

Koliko god bude potrebno 

b) Analitički kolačići 

Ovi nam kolačići pomažu izmjeriti i analizirati način korištenja naše web-stranice, aplikacije i mobilne platforme kako bismo unaprijedili njihovu  funkcionalnost i Vaše iskustvo.  

90 dana 

c) Kolačići preferencija kupaca 

Kada pretražujete naše stranice, ovi kolačići upamtit će Vaše preferencije (kao što su jezik ili lokacija), kao i druge informacije koje nam izaberete dati, kako bismo Vam pomogli skrojiti  iskustvo po Vašoj mjeri i učiniti ga relevantnijim i više prilagođenim sebi. 

 

90 dana 

d) Kolačići za reklamiranje ili ciljano oglašavanje 

Ovi kolačići se koriste za isporučivanje reklamnih oglasa relevantnih za Vas. Oni također ograničavaju broj prikaza određenog oglasa i pomažu nam u mjerenju učinkovitosti naših marketinških kampanja. Informacije koje dobivamo preko ovih kolačića također možemo upotrijebiti prilikom reklamiranja za koje ste možda zainteresirani na temelju Vašeg ranijeg on-line ponašanja. Te informacije možemo podijeliti s drugim stranama, uključujući naše partnere. 

90 dana 

e) Kolačići društvenih medija 

Ovi kolačići se koriste kada na Nestle web-stranici izaberete opciju za dijeljenje tih informacija na društvenim mrežama. Društvene mreže će evidentirati da ste to uradili. Te informacije mogu biti poveznicom povezane  s aktivnostima ciljnog oglašavanja/reklamiranja. 

90 dana 

3. Upravljanje Vašim preferencijama preko kolačića 

Možete imati pristup i promijeniti Vaše preferencije preko kolačića u svakom trenutku klikom na ovdje.

Pored toga, po potrebi, možete odbiti suglasnost za kolačiće posjetom sljedećih stranica: http://www.aboutads.info/choices/#completed ili http://www.youronlinechoices.eu/ 

4. Ažuriranje obavijesti 

Pridržavamo pravo  promjene i korekcije ove Obavijesti. Molimo da za više novih dodatnih informacija s vremena na vrijeme pogledate ovu stranicu. Mi ćemo obnoviti sadržaje na Nestlé web-stranicama i, po potrebi, obavijestiti Vas o svim promjenama putem e-pošte. 

5. Politika čuvanja privatnosti 

Za više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke uključujući pobliže podatke o kontrolorima, molimo pogledajte Obavijest o privatnosti

Ova je Obavijest o kolačićima  posljednji put ažurirana Srpanj 2020.