Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piletina sa šampinjonima

Piletina sa šampinjonima

(0)
30Min
Lako
Adimo
S kombinacijom piletine i šampinjona ne možete pogriješiti. Za manje od pola sata imat ćete fantastičan ručak.

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
piletina
150  g
bijeli šampinjoni
10  g
maslac
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
400  ml
voda
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
332.36 kcal
Protein
22.8 g
ugljikohidrati
5.05 g
masti
24.23 g
Podaci po obroku

Upute

30 minuta
  • Korak1

    10 Min
    500 g pilećeg bijelog mesa isjecite na manje komade. Popržite na 10 g maslaca u većoj tavi i na jakoj vatri, uz povremeno miješanje.
  • Korak2

    5 Min
    Dodajte 150 g nasjeckanih šampinjona i nastavite pržiti još tri minute uz povremeno miješanje.
  • Korak3

    15 Min
    Sadržaj vrećice rastopite u 400 ml hladne vode i prelijte preko mesa i šampinjona. Nastavite prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).
Piletina sa šampinjonima

Korak1 3

Korak1 Korak1 Korak1
: piletina, maslac

500 g pilećeg bijelog mesa isjecite na manje komade. Popržite na 10 g maslaca u većoj tavi i na jakoj vatri, uz povremeno miješanje.

Piletina sa šampinjonima

Korak2 3

Korak2 Korak2 Korak2 Korak2
: bijeli šampinjoni

Dodajte 150 g nasjeckanih šampinjona i nastavite pržiti još tri minute uz povremeno miješanje.

Piletina sa šampinjonima

Korak3 3

Korak3 Korak3
: MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

Sadržaj vrećice rastopite u 400 ml hladne vode i prelijte preko mesa i šampinjona. Nastavite prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
1 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Piletina s 4 vrste sira

    Piletina s 4 vrste sira

    40 Min Lako
  • Tjestenina Carbonara

    Tjestenina Carbonara

    15 Min Lako
  • Piletina u umaku od špinata

    Piletina u umaku od špinata

    20 Min Lako
  • Makaroni s 4 vrste sira

    Makaroni s 4 vrste sira

    25 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas