S kombinacijom piletine i šampinjona ne možete pogriješiti. Za manje od pola sata imat ćete fantastičan ručak.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
500 g pilećeg bijelog mesa isjecite na manje komade. Popržite na 10 g maslaca u većoj tavi i na jakoj vatri, uz povremeno miješanje.
Korak2
5 Min
Dodajte 150 g nasjeckanih šampinjona i nastavite pržiti još tri minute uz povremeno miješanje.
Korak3
15 Min
Sadržaj vrećice rastopite u 400 ml hladne vode i prelijte preko mesa i šampinjona. Nastavite prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).
Korak1
3
:
piletina, maslac
500 g pilećeg bijelog mesa isjecite na manje komade. Popržite na 10 g maslaca u većoj tavi i na jakoj vatri, uz povremeno miješanje.
Korak2
3
:
bijeli šampinjoni
Dodajte 150 g nasjeckanih šampinjona i nastavite pržiti još tri minute uz povremeno miješanje.
Korak3
3
:
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
Sadržaj vrećice rastopite u 400 ml hladne vode i prelijte preko mesa i šampinjona. Nastavite prženje u polupokrivenoj tavi na laganoj vatri uz povremeno miješanje (oko 15 minuta).
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje