Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

(0)
23Min
srednji
Nedjeljni ručak je praznik okusa za cijelu obitelj! Isprobajte našu sočnu teletinu sa senfom i gljivama, pa nam javite dojmove!

Sastojci

-
2 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500  g
teletina
200  g
bijeli šampinjoni
100  ml
bijelo vino
4  tsp
senf
2  tbsp
sušeni sezam
2  tbsp
kiseli vrhanj
1  tbsp
šećer
0.5  tsp
češnjak u prahu
1  grančica
peršin

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
429.17 kcal
Protein
56.2 g
ugljikohidrati
10.89 g
masti
13.73 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

23 minuta
Odresci
5 Min
Istucite odreske, začinite ih MAGGI Magijom okusa, pa popržite s obje strane na ulju.
Umak
10 Min
Kada budu gotovi, stavite odreske u zdjelu i ostavite na toplom mjestu. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam, te ostavite da se sve ukuha.
Meso i gljive
5 Min
Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno prodinstajte oko 5 minuta.
Vrhnje
2 Min
Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje u koje ste prethodno razmutili gustin. Ostavite da se krčka dok umak ne postigne željenu gustoću.
Posluživanje
1 Min
Izaberite prilog po želji, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočnu cherry rajčicu.
Sočna teletina sa senfom i gljivama

Odresci 5

Odresci
: teletina, MAGGI magija okusa 400g

Istucite odreske, začinite ih MAGGI Magijom okusa, pa popržite s obje strane na ulju.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Umak 5

Umak Umak
: šećer, senf, bijelo vino, češnjak u prahu

Kada budu gotovi, stavite odreske u zdjelu i ostavite na toplom mjestu. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam, te ostavite da se sve ukuha.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Meso i gljive 5

Meso i gljive
: bijeli šampinjoni

Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno prodinstajte oko 5 minuta.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Vrhnje 5

Vrhnje

Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje u koje ste prethodno razmutili gustin. Ostavite da se krčka dok umak ne postigne željenu gustoću.

Sočna teletina sa senfom i gljivama

Posluživanje 5

Posluživanje

Izaberite prilog po želji, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočnu cherry rajčicu.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje