Sočna teletina sa senfom i gljivama
23Min
srednji
Nedjeljni ručak je praznik okusa za cijelu obitelj! Isprobajte našu sočnu teletinu sa senfom i gljivama, pa nam javite dojmove!
500 g
teletina
1 kocka
200 g
bijeli šampinjoni
100 ml
bijelo vino
4 tsp
senf
2 tbsp
sušeni sezam
2 tbsp
kiseli vrhanj
1 tbsp
šećer
0.5 tsp
češnjak u prahu
1 grančica
peršin
.
Hranjive vrijednosti proizvoda
energija
429.17 kcal
ugljikohidrati
10.89 g
Protein
56.2 g
masti
13.73 g
Podaci po obroku
Upute
23 minuta
Odresci
5 Min
Istucite odreske, začinite ih MAGGI Magijom okusa, pa popržite s obje strane na ulju.
Umak
10 Min
Kada budu gotovi, stavite odreske u zdjelu i ostavite na toplom mjestu. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam, te ostavite da se sve ukuha.
Meso i gljive
5 Min
Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno prodinstajte oko 5 minuta.
Vrhnje
2 Min
Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje u koje ste prethodno razmutili gustin. Ostavite da se krčka dok umak ne postigne željenu gustoću.
Posluživanje
1 Min
Izaberite prilog po želji, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočnu cherry rajčicu.
Komentari 0