
Sočna teletina sa senfom i gljivama
Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Odresci
5 MinUmak
10 MinMeso i gljive
5 MinVrhnje
2 MinPosluživanje
1 Min
Odresci 5
Istucite odreske, začinite ih MAGGI Magijom okusa, pa popržite s obje strane na ulju.

Umak 5
Kada budu gotovi, stavite odreske u zdjelu i ostavite na toplom mjestu. U ostatak ulja dodajte senf, žličicu češnjaka u prahu, temeljac, vino, žličicu šećera, origano i sezam, te ostavite da se sve ukuha.

Meso i gljive 5
Vratite meso u tavu, dodajte šampinjone i sve zajedno prodinstajte oko 5 minuta.

Vrhnje 5
Pred kraj dinstanja dodajte vrhnje u koje ste prethodno razmutili gustin. Ostavite da se krčka dok umak ne postigne željenu gustoću.

Posluživanje 5
Izaberite prilog po želji, a mi vam preporučujemo pečeni mladi krumpir i sočnu cherry rajčicu.
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje