Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Piletina u umaku od gljiva

Piletina u umaku od gljiva

(0)
20Min
srednji
Ovaj će vas recept oduševiti kako svojom jednostavnošću, tako i ukusnim rezultatom! Poslužite ovaj kremasti ručak svojim najmilijima i javite nam dojmove!

Sastojci

6 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
luk
3  češnjevi
češnjak
500  g
shiitake
2  tbsp
kiselo vrhnje
3  tsp
senf
500  g
piletina
5  g
papar
5  g
origano
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
457.1 kcal
Protein
24.4 g
ugljikohidrati
65.91 g
masti
15.11 g
Podaci po obroku

Upute

20 minuta
  • Korak1

    5 Min
    U jednoj tavi ispržite luk i češnjak. Dodajte šampinjone i ostavite da se sve dista na laganoj vatri.
  • Korak2

    10 Min
    Dodajte senf i kiselo vrhnje. MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, potom sve pomiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
  • Korak3

    5 Min
    U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju, zatim ju prelijte već pripremljenim umakom.
Piletina u umaku od gljiva

Korak1 3

Korak1
: luk, shiitake, češnjak

U jednoj tavi ispržite luk i češnjak. Dodajte šampinjone i ostavite da se sve dista na laganoj vatri.

Piletina u umaku od gljiva

Korak2 3

Korak2
: MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira, kiselo vrhnje, senf

Dodajte senf i kiselo vrhnje. MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, potom sve pomiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.

Piletina u umaku od gljiva

Korak3 3

Korak3
: piletina

U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju, zatim ju prelijte već pripremljenim umakom.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
2 + 4 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • ležeran
  • Ljeto
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Piletina
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Ručak
  • Set obroka
  • sportski
  • Uskrs
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Pileći bataci s 4 vrste sira

    Pileći bataci s 4 vrste sira

    47 Min Lako
  • Zapečena piletina s šampinjonima

    Zapečena piletina s šampinjonima

    45 Min srednji
  • Zapečeni krumpir s ružmarinom

    Zapečeni krumpir s ružmarinom

    47 Min Lako
  • Juha s piletinom i kukuruzom

    Juha s piletinom i kukuruzom

    85 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas