Ovaj će vas recept oduševiti kako svojom
jednostavnošću, tako i ukusnim rezultatom!
Poslužite ovaj kremasti ručak svojim najmilijima
i javite nam dojmove!
Sastojci
6
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
U jednoj tavi ispržite luk i češnjak. Dodajte
šampinjone i ostavite da se sve dista na laganoj
vatri.
Korak2
10 Min
Dodajte senf i kiselo vrhnje. MAGGI ideju za
piletinu s 4 vrste sira razmutite u vrhnju za
kuhanje, potom sve pomiješajte sa
šampinjonima i ostavite da se krčka.
Korak3
5 Min
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom
ulju, zatim ju prelijte već pripremljenim
umakom.
Korak1
3
:
češnjak, shiitake, luk
U jednoj tavi ispržite luk i češnjak. Dodajte
šampinjone i ostavite da se sve dista na laganoj
vatri.
Korak2
3
:
senf, kiselo vrhnje, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
Dodajte senf i kiselo vrhnje. MAGGI ideju za
piletinu s 4 vrste sira razmutite u vrhnju za
kuhanje, potom sve pomiješajte sa
šampinjonima i ostavite da se krčka.
Korak3
3
:
piletina
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom
ulju, zatim ju prelijte već pripremljenim
umakom.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje