Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Piletina u umaku od gljiva

0
20Min
srednji
Ovaj će vas recept oduševiti kako svojom jednostavnošću, tako i ukusnim rezultatom! Poslužite ovaj kremasti ručak svojim najmilijima i javite nam dojmove!

Sastojci

-
6 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 
luk
3  češnjevi
češnjak
500  g
shiitake
2  tbsp
kiselo vrhnje
3  tsp
senf
500  g
piletina
5  g
papar
5  g
origano
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
457.1 kcal
Protein
24.4 g
ugljikohidrati
65.91 g
masti
15.11 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

20 minuta
Korak1
5 Min
U jednoj tavi ispržite luk i češnjak. Dodajte šampinjone i ostavite da se sve dista na laganoj vatri.
Korak2
10 Min
Dodajte senf i kiselo vrhnje. MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, potom sve pomiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.
Korak3
5 Min
U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju, zatim ju prelijte već pripremljenim umakom.
Piletina u umaku od gljiva

Korak1 3

Korak1
: luk, shiitake, češnjak

U jednoj tavi ispržite luk i češnjak. Dodajte šampinjone i ostavite da se sve dista na laganoj vatri.

Piletina u umaku od gljiva

Korak2 3

Korak2
: MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira, kiselo vrhnje, senf

Dodajte senf i kiselo vrhnje. MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira razmutite u vrhnju za kuhanje, potom sve pomiješajte sa šampinjonima i ostavite da se krčka.

Piletina u umaku od gljiva

Korak3 3

Korak3
: piletina

U drugoj tavi ispržite piletinu na maslinovom ulju, zatim ju prelijte već pripremljenim umakom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime