Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Uravnotežite svoj obrok
My Menu IQ™ vodi vas da odaberete nutritivno uravnotežen jelovnik na ljestvici od 0 do 100, s fokusom na glavni obrok.
Što to znači?
Veoma uravnotežen obrok
Što to znači?
Uživajte u svom obroku!
Natrag
Your Selection (1)
Natrag
26 14g / 26%
52 61.8g / 52%
22 27.3g / 22%

Analiza energetske vrijednosti prikazuje količinu makronutrijenata (tj. ugljikohidrata, bjelančevina i masti) sadržanih u jednom obroku recepta i njihovom relativnom udjelu (u %) u totalnoj energetskoj vrijednosti tog obroka. 

Što je uravnoteženi jelovnik?

Uravnoteženi jelovnik sastoji se od namirnica iz glavnih skupina namirnica i dovoljne količine važnih hranjivih tvari.

MyMenu IQ™ boduje uravnoteženost jelovnika uzimajući u obzir energetsku vrijednost, hranjive sastojke jelovnika, kao i njihov doprinos u postizanju nutritivnih preporuka koje se temelje na dnevnom unosu 2000 kcal za prosječnu odraslu osobu.

MyMenu IQ™ vodi vas do odabira uravnoteženog jelovnika na ljestvici od 0 do 100, s naglaskom na glavno jelo.

Što znači MyMenu IQ™ rezultat?

Treba poboljšati ravnotežu obroka (0 - 44)

Ovaj obrok ima prostora za poboljšanje, u svrhu bolje uravnotežene prehrane i bolje hranjive vrijednosti=

Veoma uravnotežen obrok (70 - 100)

Ovaj jelovnik je nutritivno odlično uravnotežen, pruža dobru zastupljenost različitih skupina namirnica i ključnih hranjivih tvari.

Dobro uravnotežen obrok (45 - 69)

Ovaj jelovnik je nutritivno odlično uravnotežen, pruža dobru zastupljenost različitih skupina namirnica i ključnih hranjivih tvari.

MyMenu IQ™ rezultat odnosi se na digitalne recepte koji su navedeni na web stranici. Informacije o nutritivnom sastavu prehrambenih sastojaka i proizvoda temeljene su na standardnim bazama podataka o sastavu hrane kao što su USDA SR28, BLS32, te na informacijama s deklaracija prehrambenih proizvoda.

Savjeti za prehranu
 • Uživajte u ovom jelu pripremljenom od ukusnih, hranjivih i pristupačnih lokalnih sastojaka.
   

 • Jedite raznoliku hranu, uključujući voće i povrće.

 • Imajte pri ruci zdrave grickalice (sirovo povrće, svježe voće ili neslane orašaste plodove).

 • Održavajte hidrataciju pijući 6-8 čaša tekućine (voda, nezaslađeni čaj itd.) dnevno.

 • Jeste li znali da dodavanjem povrća, začinskog bilja ili svježih začina na kraju kuhanja možete zadržati njihovu boju, okus, hrskavost i važne hranjive tvari?

Dobro napravljeno! Stigli ste do 100!!
Vratite se na izbornik kako biste provjerili svoj odabir.
X

Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

(0)
10 Min
Lako
Otkrijte okuse Azije i dovedite tajlandsku kuhinju u svoj dom! MAGGI vam predstavlja recept za pržene rezance (noodles), inspiriran klasičnim Bami Goreng jelom. Uz pomoć MAGGI Thai Fried Noodles umaka za kuhanje, ovaj ukusni recept nikad nije bilo lakše za pripremiti, a idealan je za večeru u dvoje. Ukusna kombinacija mekane piletine, hrskavog povrća i MAGGI Thai Fried Noodles umaka, oduševit će vaše nepce i natjerati vas da poželite još. Zato uzmite tavu, nabavite potrebne sastojke i pripremite se za uživanje u ovom nevjerojatnom jelu inspiriranog tajlandskom kuhinjom.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  g
poriluk
150  g
mrkva
200  g
pileća prsa
100  g
rižini rezanci
1  tbsp
suncokretovo ulje
1 
jaje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
61.82 g
energija
492.48 kcal
Masti
14.07 g
Proteini
27.37 g
Podaci po obroku

Upute

10 minuta
 • Korak1

  2 Min
  200g pilećih prsa narezana na komadiće pržite dok ne postanu hrskava, pazeći da poprime ukusnu zlatnu boju. Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak2

  4 Min
  U tavu dodajte na trakice narezanu mrkvu (150g) i poriluk (100g), te pržite otprilike 4 minute. Živahne boje i svježi okusi povrća, uljepšat će cjelokupno jelo. Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak3

  2 Min
  Sada je vrijeme da u tavu dodate 100g kuhanih rezanaca (noodles) i naglo ih popržite s piletinom i povrćem 2 minute, dopuštajući im da upiju okuse. Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak4

  1 Min
  U posebnoj zdjeli umutite jaja pa ih dodajte u tavu. Nastavite pržiti, pazeći da su jaja dobro izmješana s ostalim sastojcima. Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak5

  1 Min
  Na kraju umiješajte 6-7 žlica MAGGI Thai Fried Noodles umaka za kuhanje, ravnomjerno mješajući 1-2 minute kako bi bi se sve povezalo. Ovo će spojiti sve okuse i stvoriti jedan obrok pun okusa. Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način
Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

Korak1 5

: pileća prsa

200g pilećih prsa narezana na komadiće pržite dok ne postanu hrskava, pazeći da poprime ukusnu zlatnu boju.

Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

Korak2 5

: mrkva, poriluk

U tavu dodajte na trakice narezanu mrkvu (150g) i poriluk (100g), te pržite otprilike 4 minute. Živahne boje i svježi okusi povrća, uljepšat će cjelokupno jelo.

Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

Korak3 5

: poriluk, mrkva, pileća prsa, rižini rezanci, suncokretovo ulje, MAGGI umak za Fried Noodles

Sada je vrijeme da u tavu dodate 100g kuhanih rezanaca (noodles) i naglo ih popržite s piletinom i povrćem 2 minute, dopuštajući im da upiju okuse.

Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

Korak4 5

U posebnoj zdjeli umutite jaja pa ih dodajte u tavu. Nastavite pržiti, pazeći da su jaja dobro izmješana s ostalim sastojcima.

Bami Goreng, Piletina s prženim rezancima na tajlandski način

Korak5 5

Na kraju umiješajte 6-7 žlica MAGGI Thai Fried Noodles umaka za kuhanje, ravnomjerno mješajući 1-2 minute kako bi bi se sve povezalo. Ovo će spojiti sve okuse i stvoriti jedan obrok pun okusa.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje