Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Teriyaki piletina s rižom na japanski način

Odobrenje za reprodukciju videa na ovoj stranici

Želimo vam pokazati videozapise koji bi vas mogli zanimati. Sljedeća funkcija nije dio MAGGI web stranice. Imajte na umu da se potvrdom gumba niže, vaši podaci mogu prenijeti svim pružateljima društvenih dodataka integriranih na našu web stranicu (pročitajte više u Nestlé obavijesti o privatnosti podataka). O kojim podacima se radi i za koju svrhu možete saznati u uvjetima zaštite podataka dotičnog pružatelja na njihovoj web stranici. Potvrdom na dugme ispod, pristajete na ovaj prijenos podataka.

Odobri

Teriyaki piletina s rižom na japanski način

(0)
10 Min
Lako
Otkrijte okuse Azije i dovedite japansku kuhinju u svoj dom! Predstavljamo naš višenamjenski i ukusan MAGGI Teriyaki umak koji je savršen i za mariniranje i kuhanje. Sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka možete napraviti ukusno jelo od piletine u Teriyaki umaku koje će oduševiti vaše nepce.​ U samo nekoliko jednostavnih koraka možete uživati u ukusnom jelu s teriyaki umakom koje će utažiti glad, a jednostavno je za pripremu. Bilo da kuhate za sebe ili poslužujete ukusan obrok svojim najmilijima, ovaj će vas recept zasigurno zadiviti, a sve zahvaljujući savršenoj kombinaciji sastojaka.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
pileća prsa
1 
crvena paprika
200  g
riža
7  tbsp
MAGGI Umak za Teriyaki
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
89.4 g
energija
519.6 kcal
Masti
5.3 g
Proteini
26.4 g
Podaci po obroku

Upute

10 min
  • Korak1

    7 Min
    Za početak, prvo popržite pileća prsa (200g filea narezana na kockice) dok ne budu pečena (5 min), pazeći pritom da budu mekana i sočna. Ovaj korak je temeljni za našu teriyaki piletinu. Zatim u tavu dodajte jednu papriku (100g) narezanu na plošte i nastavite pržiti jos 2-3 minute. Živahne boje i hrskava tekstura paprike dat će jelu izvrsnu hrskavost. Teriyaki piletina s rižom na japanski način
  • Korak2

    2 Min
    Sada je vrijeme da predstavimo naš MAGGI Teriyaki umak. Odmjerite 70g umaka (oko 6-7 žlica) i dodajte u tavu s kuhanom piletinom i paprikom. Pustite da umak prekrije sastojke i kuhajte još 2 minute, stvarajući ukusnu glazuru.​ Teriyaki piletina s rižom na japanski način
  • Korak3

    1 Min
    Dok se piletina s teriyaki glazurom krčka u umaku, pripremite 200g riže prema uputama na pakiranju. Riža će poslužiti kao savršen dodatak ovom ukusnom jelu inspiriranog japanskom kuhinjom.​ Kombinacija mekane piletine i ukusnog MAGGI Teriyaki umaka, stvorit će pun doživljaj okusa. *Savjet kuhara: Finalno jelo pospite sezamom ili mladim lukom. Teriyaki piletina s rižom na japanski način
Teriyaki piletina s rižom na japanski način

Korak1 3

: crvena paprika, pileća prsa

Za početak, prvo popržite pileća prsa (200g filea narezana na kockice) dok ne budu pečena (5 min), pazeći pritom da budu mekana i sočna. Ovaj korak je temeljni za našu teriyaki piletinu. Zatim u tavu dodajte jednu papriku (100g) narezanu na plošte i nastavite pržiti jos 2-3 minute. Živahne boje i hrskava tekstura paprike dat će jelu izvrsnu hrskavost.

Teriyaki piletina s rižom na japanski način

Korak2 3

: crvena paprika, MAGGI Umak za Teriyaki, pileća prsa

Sada je vrijeme da predstavimo naš MAGGI Teriyaki umak. Odmjerite 70g umaka (oko 6-7 žlica) i dodajte u tavu s kuhanom piletinom i paprikom. Pustite da umak prekrije sastojke i kuhajte još 2 minute, stvarajući ukusnu glazuru.​

Teriyaki piletina s rižom na japanski način

Korak3 3

: crvena paprika, riža, MAGGI Umak za Teriyaki, pileća prsa

Dok se piletina s teriyaki glazurom krčka u umaku, pripremite 200g riže prema uputama na pakiranju. Riža će poslužiti kao savršen dodatak ovom ukusnom jelu inspiriranog japanskom kuhinjom.​ Kombinacija mekane piletine i ukusnog MAGGI Teriyaki umaka, stvorit će pun doživljaj okusa. *Savjet kuhara: Finalno jelo pospite sezamom ili mladim lukom.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
4 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Glavno jelo
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Japanska kuhinja
  • Jela od pirinča
  • Nizak sadržaj šećera
  • Piletina
  • Pirinač
  • Popodnevni obrok
  • Prijatelji
  • Radni dani
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Teriyaki s povrćem na japanski način

    Teriyaki s povrćem na japanski način

    10 Min Lako
  • Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

    Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

    10 Min Lako
  • Jednostavni vegetarijanski Teriyaki s batatom, crvenom paprikom i slanutkom na japanski način

    Jednostavni vegetarijanski Teriyaki s batatom, crvenom paprikom i slanutkom na japanski način

    10 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe