Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pikantna teletina

(0)
90Min
srednji
Ljuto, sočno, pikantno i neodoljivo! Ovog tjedna isprobajte naš recept za teletinu koji će vas oboriti s nogu!

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1  kg
teletina
200  ml
maslinovo ulje
2 
zelena paprika
1  tbsp
senf
3  g
papar
5  g
chilli papričica
200  ml
voda

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
478.76 kcal
Protein
33.9 g
ugljikohidrati
0.52 g
masti
37.55 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

90 minuta
Marinada
2 Min
Teletinu premažite senfom, začinite MAGGI magijom okusa , popaprite i zamotajte u aluminijsku foliju.
Pečenje
30 Min
Nauljite posudu za pečenje, dolijte vode, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 °C.
Naknadno pečenje
50 Min
Izvadite meso iz pećnice i odmotajte ga iz folije. Vratite ga u pećnicu i pecite dodatnih 50 minuta kako bi omekšalo i porumenilo.
Prilog
5 Min
Paprike narežite na tanke kolutove, posolite i popržite na ulju.
Posluživanje
3 Min
Narežite meso na odreske, stavite u sredinu tanjura i oko njega posložite papriku. Ukoliko želite još pikantniju varijantu, dodajte i nasjeckanu ljutu papričicu.
Pikantna teletina

Marinada 5

Marinada
: teletina, MAGGI magija okusa 400g, senf

Teletinu premažite senfom, začinite MAGGI magijom okusa , popaprite i zamotajte u aluminijsku foliju.

Pikantna teletina

Pečenje 5

Pečenje Pečenje
: teletina

Nauljite posudu za pečenje, dolijte vode, stavite teletinu i pecite 30 minuta u pećnici na 150 °C.

Pikantna teletina

Naknadno pečenje 5

Naknadno pečenje
: teletina

Izvadite meso iz pećnice i odmotajte ga iz folije. Vratite ga u pećnicu i pecite dodatnih 50 minuta kako bi omekšalo i porumenilo.

Pikantna teletina

Prilog 5

Prilog Prilog Prilog Prilog
: zelena paprika

Paprike narežite na tanke kolutove, posolite i popržite na ulju.

Pikantna teletina

Posluživanje 5

Posluživanje
: chilli papričica, zelena paprika, teletina

Narežite meso na odreske, stavite u sredinu tanjura i oko njega posložite papriku. Ukoliko želite još pikantniju varijantu, dodajte i nasjeckanu ljutu papričicu.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje