Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Špikovana janjetina

1
120Min
srednji
Ukusna blagdanska janjetina za cijelu obitelj!

Sastojci

-
10 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 10 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

2 kg
janjetina
400 g
krumpir
200 g
mrkva
1 šalica
maslinovo ulje
5 g
papar
20 g
ružmarin
1 šalica
voda
10 češnjevi
češnjak
10 g
MAGGI magija okusa

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
325.54 kcal
ugljikohidrati
25.45 g
Protein
9.63 g
masti
23.6 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

120 minuta
Začinite janjetinu
10 Min
Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.
Špikujte janjetinu
10 Min
Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.
Dodajte povrće i začinite
5 Min
Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.
Ispecite janjetinu
90 Min
Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta). Špikovana janjetina
Špikovana janjetina

Začinite janjetinu 4

Začinite janjetinu
: janjetina, papar, MAGGI magija okusa

Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.

Špikovana janjetina

Špikujte janjetinu 4

Špikujte janjetinu
: janjetina, ružmarin, češnjak

Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.

Špikovana janjetina

Dodajte povrće i začinite 4

Dodajte povrće i začinite Dodajte povrće i začinite
: krumpir, mrkva, papar

Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.

Špikovana janjetina

Ispecite janjetinu 4

Ispecite janjetinu Ispecite janjetinu
: maslinovo ulje, voda

Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta).

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime