Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Špikovana janjetina

(1)
120Min
srednji
Ukusna blagdanska janjetina za cijelu obitelj!

Sastojci

-
10 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 10 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

2  kg
janjetina
400  g
krumpir
200  g
mrkva
1  šalica
maslinovo ulje
5  g
papar
20  g
ružmarin
1  šalica
voda
10  češnjevi
češnjak

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
325.54 kcal
Protein
9.63 g
ugljikohidrati
25.45 g
masti
23.6 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

120 minuta
Začinite janjetinu
10 Min
Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.
Špikujte janjetinu
10 Min
Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.
Dodajte povrće i začinite
5 Min
Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.
Ispecite janjetinu
90 Min
Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta). Špikovana janjetina
Špikovana janjetina

Začinite janjetinu 4

Začinite janjetinu
: MAGGI magija okusa 400g, janjetina, papar

Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.

Špikovana janjetina

Špikujte janjetinu 4

Špikujte janjetinu
: češnjak, janjetina, ružmarin

Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.

Špikovana janjetina

Dodajte povrće i začinite 4

Dodajte povrće i začinite Dodajte povrće i začinite
: mrkva, papar, krumpir

Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.

Špikovana janjetina

Ispecite janjetinu 4

Ispecite janjetinu Ispecite janjetinu
: voda, maslinovo ulje

Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta).

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00
Average: 5 (1 vote)

Anoniman (nije potvrđeno) 10/03/2021 - 11:55 CET
Je li ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje