Ovo jelo optimizirano je za: 10 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.
Špikujte janjetinu
10 Min
Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.
Dodajte povrće i začinite
5 Min
Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.
Ispecite janjetinu
90 Min
Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta).
Začinite janjetinu
4
:
papar, janjetina, MAGGI Magija okusa 400g
Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.
Špikujte janjetinu
4
:
ružmarin, janjetina, češnjak
Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.
Dodajte povrće i začinite
4
:
krumpir, papar, mrkva
Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.
Ispecite janjetinu
4
:
maslinovo ulje, voda
Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta).
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje
Migriraj ocjenu