Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Punjeni kare

Punjeni kare

(0)
75Min
Lako
Punjeni kare može biti savršeni nedjeljni ručak za vas i vašu obitelj.

Sastojci

12 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 12 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
kare
200  g
slanina
5  tsp
senf
1  tsp
češnjak u prahu
200  g
bijeli šampinjoni
1  tsp
MAGGI magija okusa
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
471.08 kcal
Protein
9.11 g
ugljikohidrati
1.07 g
masti
47.59 g
Podaci po obroku

Upute

75 minuta
  • Korak1

    10 Min
    Kare zasjecite po sredini i narežite na šnicle, zatim sve dobro začinite.
  • Korak2

    5 Min
    Slaninu i gljive nasjeckajte što sitnije, potom ih popržite i izmiješajte sa senfom.
  • Korak3

    5 Min
    Napunite meso smjesom pa premažite senfom, zatim stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.
  • Korak4

    50 Min
    Meso pričvrstite čačkalicama pa umotajte u foliju. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.
  • Korak5

    5 Min
    Odstranite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Poslužite uz pečeni krumpir i kuhanu mrkvu.
Punjeni kare

Korak1 5

: MAGGI magija okusa, češnjak u prahu, kare

Kare zasjecite po sredini i narežite na šnicle, zatim sve dobro začinite.

Punjeni kare

Korak2 5

: senf, bijeli šampinjoni, slanina

Slaninu i gljive nasjeckajte što sitnije, potom ih popržite i izmiješajte sa senfom.

Punjeni kare

Korak3 5

: kare, senf

Napunite meso smjesom pa premažite senfom, zatim stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.

Punjeni kare

Korak4 5

Meso pričvrstite čačkalicama pa umotajte u foliju. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.

Punjeni kare

Korak5 5

Odstranite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Poslužite uz pečeni krumpir i kuhanu mrkvu.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
1 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Božić
  • Drugo jelo
  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Nove godine
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Set obroka
  • Svinjetina
  • Večera
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Pikantna teletina

    Pikantna teletina

    90 Min srednji
  • Svinjski kare s povrćem

    Svinjski kare s povrćem

    130 Min srednji
  • Musaka od krumpira

    Musaka od krumpira

    70 Min srednji
  • Salata s brokulom

    Salata s brokulom

    30 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas