Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni kare

0
75Min
Lako
Punjeni kare može biti savršeni nedjeljni ručak za vas i vašu obitelj.

Sastojci

-
12 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 12 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

600  g
kare
200  g
slanina
5  tsp
senf
1  tsp
češnjak u prahu
200  g
bijeli šampinjoni

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
471.08 kcal
Protein
9.11 g
ugljikohidrati
1.07 g
masti
47.59 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

75 minuta
Korak1
10 Min
Kare zasjecite po sredini i narežite na šnicle, zatim sve dobro začinite.
Korak2
5 Min
Slaninu i gljive nasjeckajte što sitnije, potom ih popržite i izmiješajte sa senfom.
Korak3
5 Min
Napunite meso smjesom pa premažite senfom, zatim stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.
Korak4
50 Min
Meso pričvrstite čačkalicama pa umotajte u foliju. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.
Korak5
5 Min
Odstranite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Poslužite uz pečeni krumpir i kuhanu mrkvu.
Punjeni kare

Korak1 5

: MAGGI magija okusa, češnjak u prahu, kare

Kare zasjecite po sredini i narežite na šnicle, zatim sve dobro začinite.

Punjeni kare

Korak2 5

: senf, bijeli šampinjoni, slanina

Slaninu i gljive nasjeckajte što sitnije, potom ih popržite i izmiješajte sa senfom.

Punjeni kare

Korak3 5

: kare, senf

Napunite meso smjesom pa premažite senfom, zatim stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.

Punjeni kare

Korak4 5

Meso pričvrstite čačkalicama pa umotajte u foliju. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.

Punjeni kare

Korak5 5

Odstranite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Poslužite uz pečeni krumpir i kuhanu mrkvu.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime