Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

MAGGI grilana piletina

(1)
50Min
srednji
Adimo
Iskoristite lijepo vrijeme, izvedite svoje najmilije u prirodu, raspalite roštilj i uživajte u MAGGI grilanoj piletini!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

800  g
piletina
10  g
papar
5  g
maslinovo ulje
1 
limun
2  tsp
senf
2  češnjevi
češnjak
50  g
rikola

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
450.79 kcal
Protein
37.82 g
ugljikohidrati
2.1 g
masti
31.58 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

50 minuta
Priprema mesa
35 Min
Istucite meso batom i stavite ga u odvojenu posudu. Prelijte meso limunovim sokom i MAGGI Magijom okusa, dodajte žličicu senfa i ostavite da se marinira oko 30 minuta.
Grilanje mesa
10 Min
Pecite meso na srednje zagrijanom roštilju ili gril tavi oko 5-10 minuta. Posolite i popaprite po ukusu.
Preljev za salatu
5 Min
U posebnoj posudi pomiješajte maslinovo ulje, senf, sitno nasjeckani češnjak i ostatak limunovog soka, a možete dodatno posoliti i popapriti. Miješajte dok se masa ne ujednači. Nasjeckajte cherry rajčicu i rikolu, dekorirajte gotovo meso i lagano prelijte preljevom.
MAGGI grilana piletina

Priprema mesa 3

: piletina, papar, senf, MAGGI magija okusa, češnjak

Istucite meso batom i stavite ga u odvojenu posudu. Prelijte meso limunovim sokom i MAGGI Magijom okusa, dodajte žličicu senfa i ostavite da se marinira oko 30 minuta.

MAGGI grilana piletina

Grilanje mesa 3

Grilanje mesa
: piletina

Pecite meso na srednje zagrijanom roštilju ili gril tavi oko 5-10 minuta. Posolite i popaprite po ukusu.

MAGGI grilana piletina

Preljev za salatu 3

Preljev za salatu Preljev za salatu
: češnjak, maslinovo ulje, limun, senf, rikola

U posebnoj posudi pomiješajte maslinovo ulje, senf, sitno nasjeckani češnjak i ostatak limunovog soka, a možete dodatno posoliti i popapriti. Miješajte dok se masa ne ujednači. Nasjeckajte cherry rajčicu i rikolu, dekorirajte gotovo meso i lagano prelijte preljevom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00
Average: 5 (6 votes)

Anoniman (nije potvrđeno) 21/07/2021 - 12:04 CEST
Je li ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje