Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pileći ražnjići

0
30Min
Lako
Jednostavno i lako za pripremu tijekom toplih ljetnih dana, s okusom koji će oduševiti sve ukućane.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500 g
piletina
3 tsp
maslinovo ulje
2 g
korijander
2 g
papar
2 češnjevi
češnjak
15 ml
limunov sok
0.5 glava
zelena salata
4 
poriluk
200 g
rajčica

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
381.3 kcal
ugljikohidrati
16.33 g
Protein
23.03 g
masti
24.98 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

30 minuta
Korak1
5 Min
Pomiješajte pileće filee sa žličicom maslinovog ulja, zatim posipajte korijanderom, origanom, solju i paprom po ukusu. Isjeckajte na komade i stavite na ražnjiće.
Korak2
5 Min
Rajčicu i nasjeckani češnjak stavite u aluminijsku foliju. Dodajte žličicu maslinovog ulja i prstohvat soli i papra. Zamotajte i zatvorite.
Korak3
15 Min
Stavite aluminijsku vrećicu i ražnjiće na roštilj. Povremeno protresite vrećicu i okrenite ražnjiće dok se piletina ne ispeče (oko 10 minuta). Netom prije nego što ju skinete s roštilja, namažite piletinu žličicom limunovog soka.
Korak4
5 Min
U veliku zdjelu stavite nasjeckanu zelenu salatu, mladi luk i 2 žličice limunovog soka te začinite paprom i solju po ukusu. Kao dodatak, na roštilju možete ispeći i nekoliko žemlji namazanih jogurtom, a zatim ih napuniti piletinom, rajčicom i salatom.
Pileći ražnjići

Korak1 4

Korak1 Korak1
: piletina, maslinovo ulje, korijander, papar

Pomiješajte pileće filee sa žličicom maslinovog ulja, zatim posipajte korijanderom, origanom, solju i paprom po ukusu. Isjeckajte na komade i stavite na ražnjiće.

Pileći ražnjići

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2
: maslinovo ulje, češnjak, rajčica

Rajčicu i nasjeckani češnjak stavite u aluminijsku foliju. Dodajte žličicu maslinovog ulja i prstohvat soli i papra. Zamotajte i zatvorite.

Pileći ražnjići

Korak3 4

Korak3
: piletina, limunov sok

Stavite aluminijsku vrećicu i ražnjiće na roštilj. Povremeno protresite vrećicu i okrenite ražnjiće dok se piletina ne ispeče (oko 10 minuta). Netom prije nego što ju skinete s roštilja, namažite piletinu žličicom limunovog soka.

Pileći ražnjići

Korak4 4

Korak4 Korak4
: maslinovo ulje, limunov sok, zelena salata, poriluk

U veliku zdjelu stavite nasjeckanu zelenu salatu, mladi luk i 2 žličice limunovog soka te začinite paprom i solju po ukusu. Kao dodatak, na roštilju možete ispeći i nekoliko žemlji namazanih jogurtom, a zatim ih napuniti piletinom, rajčicom i salatom.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime