Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pileći bataci s 4 vrste sira

Pileći bataci s 4 vrste sira

(0)
47 Min
Lako
Iskusite savršenu kombinaciju okusa čak 4 vrste sira koja će obogatiti svako vaše jelo! Pileći bataci su pravi izbor za vaš sljedeći ručak!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
pileći batak
6  češnjevi
češnjak
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
1  grančica
peršin
50  g
parmezan
50  ml
vrhnje za kuhanje
100  g
trapist
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
6.4 g
energija
361.5 kcal
Masti
15.8 g
Proteini
48 g
Podaci po obroku

Upute

47 min
  • Korak1

    2 Min
    Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  • Korak2

    5 Min
    U posebnoj posudi izmiješajte vrhnje za kuhanje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira. Mješavinu dodajte na piletinu, zatim sve posipajte češnjakom.
  • Korak3

    40 Min
    Naribajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršin.
Pileći bataci s 4 vrste sira

Korak1 3

Korak1
: pileći batak

Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.

Pileći bataci s 4 vrste sira

Korak2 3

Korak2
: češnjak, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

U posebnoj posudi izmiješajte vrhnje za kuhanje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira. Mješavinu dodajte na piletinu, zatim sve posipajte češnjakom.

Pileći bataci s 4 vrste sira

Korak3 3

Korak3
: peršin, parmezan

Naribajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršin.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
9 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Iz rerne
  • Izvor kalcijuma
  • Izvor proteina
  • Jesen
  • Keto-Friendly
  • Lako
  • Nasleđe
  • Nizak sadržaj šećera
  • Piletina
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Predjela
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Radni dani
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Sa sirom
  • Set obroka
  • Sir
  • Večera
  • Vikendi
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Pileći medaljoni

    Pileći medaljoni

    30 Min srednji
  • Pileći ražnjići

    Pileći ražnjići

    30 Min Lako
  • Pileći paprikaš

    Pileći paprikaš

    85 Min srednji

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe