Svojim najmilijima poslužite MAGGI pileće
medaljone za ručak pa nam javite je li išta
ostalo.
Sastojci
6
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Svaku šniclu istući batom za mesom i dobro
začiniti paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
Korak3
5 Min
Na svaku šniclu dodati naribanu šunku. Krajeve
šnicle podignuti prema sredini i pažljivo ih
oblikovati u medaljon.
Korak4
10 Min
U tavi zagrijati ulje i popržiti medaljone sa svih
strana.
Korak5
2 Min
Sadržaj vrećice MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste
sira rastvoriti u vrhnju za kuhanje i preliti
medaljone.
Korak6
3 Min
Ukrasiti jelo sitno nasjeckanim peršinom.
Korak1
6
:
pileće bijelo meso
Pileći file narezati na manje šnicle.
Korak2
6
:
MAGGI Magija okusa 400g, papar
Svaku šniclu istući batom za mesom i dobro
začiniti paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
Korak3
6
:
šunka
Na svaku šniclu dodati naribanu šunku. Krajeve
šnicle podignuti prema sredini i pažljivo ih
oblikovati u medaljon.
Korak4
6
:
pileće bijelo meso, maslinovo ulje
U tavi zagrijati ulje i popržiti medaljone sa svih
strana.
Korak5
6
:
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
Sadržaj vrećice MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste
sira rastvoriti u vrhnju za kuhanje i preliti
medaljone.
Korak6
6
Ukrasiti jelo sitno nasjeckanim peršinom.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje