Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pileći bataci s 4 vrste sira

Pileći bataci s 4 vrste sira

(0)
47Min
Lako
Iskusite savršenu kombinaciju okusa čak 4 vrste sira koja će obogatiti svako vaše jelo! Pileći bataci su pravi izbor za vaš sljedeći ručak!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
pileći batak
6  češnjevi
češnjak
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
1  grančica
peršin
100  g
parmezan
50  ml
vrhnje za kuhanje
100  g
trapist
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
456.37 kcal
Protein
59.69 g
ugljikohidrati
6.82 g
masti
20.87 g
Podaci po obroku

Upute

47 minuta
  • Korak1

    2 Min
    Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
  • Korak2

    5 Min
    U posebnoj posudi izmiješajte vrhnje za kuhanje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira. Mješavinu dodajte na piletinu, zatim sve posipajte češnjakom.
  • Korak3

    40 Min
    Naribajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršin.
Pileći bataci s 4 vrste sira

Korak1 3

Korak1
: pileći batak

Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.

Pileći bataci s 4 vrste sira

Korak2 3

Korak2
: češnjak, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

U posebnoj posudi izmiješajte vrhnje za kuhanje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira. Mješavinu dodajte na piletinu, zatim sve posipajte češnjakom.

Pileći bataci s 4 vrste sira

Korak3 3

Korak3
: peršin, parmezan

Naribajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršin.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
15 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Piletina s 4 vrste sira

    Piletina s 4 vrste sira

    40 Min Lako
  • Piletina u umaku od gljiva

    Piletina u umaku od gljiva

    20 Min srednji
  • Zapečena piletina s šampinjonima

    Zapečena piletina s šampinjonima

    45 Min srednji
  • Zapečeni krumpir s ružmarinom

    Zapečeni krumpir s ružmarinom

    47 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas