Iskusite savršenu kombinaciju okusa čak 4 vrste sira koja će obogatiti svako vaše jelo! Pileći bataci su pravi izbor za vaš sljedeći ručak!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
Korak2
5 Min
U posebnoj posudi izmiješajte vrhnje za kuhanje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira. Mješavinu dodajte na piletinu, zatim sve
posipajte češnjakom.
Korak3
40 Min
Naribajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršin.
Korak1
3
:
pileći batak
Batake začinite i stavite u nauljenu vatrostalnu posudu.
Korak2
3
:
češnjak, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
U posebnoj posudi izmiješajte vrhnje za kuhanje i MAGGI ideju za piletinu s 4 vrste sira. Mješavinu dodajte na piletinu, zatim sve
posipajte češnjakom.
Korak3
3
:
peršin, parmezan
Naribajte parmezan i trapist na piletinu i pecite 35 minuta. Na kraju dodajte peršin.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje