Kako biste spremili ukusnu ribu, potrebno je malo vještine i znanja. Stoga pratite naš recept i uživajte u ovom nedjeljnom ručku!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Posolite ju i stavite u posudu, pa prelijte vinom toliko da prekrije ribu.
Korak3
5 Min
Izmiješajte ulje i brašno pa ulijte u vatrostalnu posudu.
Korak4
5 Min
Stavite ribu u vatrostalnu posudu i prelijte uljem.
Korak5
25 Min
Pecite u zagrijanoj pećnici do 25 minuta. Ukrasite narančom.
Korak1
5
:
pastrva
Svježu pastrvu očistite i operite.
Korak2
5
:
bijelo vino, papar
Posolite ju i stavite u posudu, pa prelijte vinom toliko da prekrije ribu.
Korak3
5
:
brašno, suncokretovo ulje
Izmiješajte ulje i brašno pa ulijte u vatrostalnu posudu.
Korak4
5
:
pastrva, suncokretovo ulje
Stavite ribu u vatrostalnu posudu i prelijte uljem.
Korak5
5
:
naranča
Pecite u zagrijanoj pećnici do 25 minuta. Ukrasite narančom.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje