Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Pastrva u vinu

Pastrva u vinu

(0)
50 Min
srednji
Kako biste spremili ukusnu ribu, potrebno je malo vještine i znanja. Stoga pratite naš recept i uživajte u ovom nedjeljnom ručku!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
4 
pastrva
2  tbsp
suncokretovo ulje
10  g
brašno
1 
naranča
300  ml
bijelo vino
3  g
papar
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
7.6 g
energija
517.8 kcal
Masti
23.6 g
Proteini
52.6 g
Podaci po obroku

Upute

50 minuta
  • Korak1

    10 Min
    Svježu pastrvu očistite i operite.
  • Korak2

    5 Min
    Posolite ju i stavite u posudu, pa prelijte vinom toliko da prekrije ribu.
  • Korak3

    5 Min
    Izmiješajte ulje i brašno pa ulijte u vatrostalnu posudu.
  • Korak4

    5 Min
    Stavite ribu u vatrostalnu posudu i prelijte uljem.
  • Korak5

    25 Min
    Pecite u zagrijanoj pećnici do 25 minuta. Ukrasite narančom.
Pastrva u vinu

Korak1 5

: pastrva

Svježu pastrvu očistite i operite.

Pastrva u vinu

Korak2 5

Korak2
: bijelo vino, papar

Posolite ju i stavite u posudu, pa prelijte vinom toliko da prekrije ribu.

Pastrva u vinu

Korak3 5

Korak3
: suncokretovo ulje, brašno

Izmiješajte ulje i brašno pa ulijte u vatrostalnu posudu.

Pastrva u vinu

Korak4 5

Korak4
: suncokretovo ulje, pastrva

Stavite ribu u vatrostalnu posudu i prelijte uljem.

Pastrva u vinu

Korak5 5

Korak5
: naranča

Pecite u zagrijanoj pećnici do 25 minuta. Ukrasite narančom.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
1 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez rakova
  • Bez svinjetine
  • Bez zaslona
  • Bogato bjelančevinama
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Izvor bjelančevina
  • Keto-Friendly
  • Kuhana jela
  • Leto
  • mediteranska
  • Niska količina soli
  • Obiteljski obroci
  • Pescetarijanski
  • Popodnevni obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Riba
  • Ručak
  • Set obroka
  • S niskim sadržajem šećera
  • S ribom
  • Večera
  • Vikendi
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe