Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

Odobrenje za reprodukciju videa na ovoj stranici

Želimo vam pokazati videozapise koji bi vas mogli zanimati. Sljedeća funkcija nije dio MAGGI web stranice. Imajte na umu da se potvrdom gumba niže, vaši podaci mogu prenijeti svim pružateljima društvenih dodataka integriranih na našu web stranicu (pročitajte više u Nestlé obavijesti o privatnosti podataka). O kojim podacima se radi i za koju svrhu možete saznati u uvjetima zaštite podataka dotičnog pružatelja na njihovoj web stranici. Potvrdom na dugme ispod, pristajete na ovaj prijenos podataka.

Odobri

Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

(0)
10 Min
Lako
Otkrijte okuse Azije i dovedite japansku kuhinju u svoj dom! Predstavljamo našu aromatičnu MAGGI Teriyaki pastu za kuhanje, napravljenu od paćljivo odabranih sastojaka za autentično iskustvo okusa. Sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka možete napraviti ukusnu Teriyaki piletinu koja će oduševiti vaše nepce. MAGGI Teriyaki pasta ima autentičan okus inspiriran japanskom kuhinjom. U samo nekoliko jednostavnih koraka možete napraviti ukusnu Teriyaki piletinu koristeći našu MAGGI Teriyaki pastu za kuhanje. Bilo da kuhate za sebe ili poslužujete ukusan obrok svojim najmilijima, ovaj će recept zasigurno zadiviti svojim autentičnim okusima i praktičnom upotrebom.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
200  g
pileća prsa
2 
mladi luk
1 
crvena paprika
1  paket
MAGGI Teriyaki Umak za kuhanje
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
12.9 g
energija
161.3 kcal
Masti
2.9 g
Proteini
20.4 g
Podaci po obroku

Upute

10 min
  • Korak1

    5 Min
    Za početak narežite pileća prsa (file), mladi luk i papriku na tanke ploške. Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način
  • Korak2

    3 Min
    U tavi zagrijte žličicu ulja i pirjajte povrće (papriku, mladi luk) na srednje jakoj vatri 3-5 minuta. Pustite da postane mekano i lagano se karamelizira. Kad su gotovi, ostavite ih sa strane. Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način
  • Korak3

    2 Min
    Zatim u istu tavu dodajte još jednu žličicu ulja i pecite piletinu na jakoj vatri (3 min) pritom pazeći da bude kuhana i dobro zapečena. Kada je piletina pečena, dodajte MAGGI Teriyaki pastu i kuhajte još 2 minute na srednjoj vatri. Umak će prožeti piletinu svojim bogatim i pikantnim okusima, stvarajući odličnu teksturu glazure. Savjet kuhara: Poslužite Teriyaki piletinu još vruću s rižom i pospite sjemenkama sezama i mladim lukom. Uživajte u odličnoj kombinaciji mekane piletine, pirjanog povrća, te bogatog okusa MAGGI Teriyaki umaka. *Nema potrebe za dodatnom soli Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način
Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

Korak1 3

: crvena paprika, mladi luk

Za početak narežite pileća prsa (file), mladi luk i papriku na tanke ploške.

Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

Korak2 3

: pileća prsa

U tavi zagrijte žličicu ulja i pirjajte povrće (papriku, mladi luk) na srednje jakoj vatri 3-5 minuta. Pustite da postane mekano i lagano se karamelizira. Kad su gotovi, ostavite ih sa strane.

Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

Korak3 3

: MAGGI Teriyaki Umak za kuhanje, crvena paprika, mladi luk, pileća prsa

Zatim u istu tavu dodajte još jednu žličicu ulja i pecite piletinu na jakoj vatri (3 min) pritom pazeći da bude kuhana i dobro zapečena. Kada je piletina pečena, dodajte MAGGI Teriyaki pastu i kuhajte još 2 minute na srednjoj vatri. Umak će prožeti piletinu svojim bogatim i pikantnim okusima, stvarajući odličnu teksturu glazure. Savjet kuhara: Poslužite Teriyaki piletinu još vruću s rižom i pospite sjemenkama sezama i mladim lukom. Uživajte u odličnoj kombinaciji mekane piletine, pirjanog povrća, te bogatog okusa MAGGI Teriyaki umaka. *Nema potrebe za dodatnom soli

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
2 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Azijski stil kuhinje
  • Bogato proteinima
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Ispod 300 kcal
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Japanska kuhinja
  • Jela od pirinča
  • Lako
  • Nizak sadržaj šećera
  • Piletina
  • Popodnevni obrok
  • Povrće
  • Radni dani
  • Romantično veče
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Sos
  • Večera
  • Za dvoje

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Jednostavna Tikka Masala s tofuom inspirirana indijskom kuhinjom

    Jednostavna Tikka Masala s tofuom inspirirana indijskom kuhinjom

    10 Min Lako
  • Jednostavna Tikka Masala piletina inspirirana indijskom kuhinjom

    Jednostavna Tikka Masala piletina inspirirana indijskom kuhinjom

    10 Min Lako
  • Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

    Jednostavna Pad Thai piletina s rižinim rezancima na tajlandski način

    10 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe