Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni patlidžan

0
47Min
Lako
Zbog svoje visoke nutritivne vrednosti, patlidžan je odličan dodatak vašoj trpezi! Poslužite punjeni patlidžan za ručak ili večeru i uživajte u harmoniji ukusa sa svojim najmilijima!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 
patlidžan
140  g
luk
2  češnjevi
češnjak
50  g
parmezan
400  g
pire od rajčice
150  g
mozzarella
10  g
maslinovo ulje
4  g
sol
2  g
papar

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
266.85 kcal
Protein
18.79 g
ugljikohidrati
21.26 g
masti
13.13 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

47 minuta
Patlidžan i češnjak
2 Min
Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.
Pečenje patlidžana
20 Min
Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.
Dinstanje i pire
5 Min
Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.
Punjenje patlidžana
5 Min
Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.
Naknadno pečenje patlidžana
15 Min
Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.
Punjeni patlidžan

Patlidžan i češnjak 5

Patlidžan i češnjak Patlidžan i češnjak
: patlidžan, češnjak

Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.

Punjeni patlidžan

Pečenje patlidžana 5

Pečenje patlidžana
: maslinovo ulje, sol, patlidžan

Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.

Punjeni patlidžan

Dinstanje i pire 5

Dinstanje i pire
: patlidžan, luk, pire od rajčice, sol

Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.

Punjeni patlidžan

Punjenje patlidžana 5

Punjenje patlidžana
: parmezan, mozzarella, patlidžan

Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.

Punjeni patlidžan

Naknadno pečenje patlidžana 5

Naknadno pečenje patlidžana
: patlidžan, papar

Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime