Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni patlidžan

(0)
47Min
Lako
Zbog svoje visoke nutritivne vrednosti, patlidžan je odličan dodatak vašoj trpezi! Poslužite punjeni patlidžan za ručak ili večeru i uživajte u harmoniji ukusa sa svojim najmilijima!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1 
patlidžan
140  g
luk
2  češnjevi
češnjak
50  g
parmezan
400  g
pire od rajčice
150  g
mozzarella
10  g
maslinovo ulje
4  g
sol
2  g
papar

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
266.85 kcal
Protein
18.79 g
ugljikohidrati
21.26 g
masti
13.13 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

47 minuta
Patlidžan i češnjak
2 Min
Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.
Pečenje patlidžana
20 Min
Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.
Dinstanje i pire
5 Min
Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.
Punjenje patlidžana
5 Min
Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.
Naknadno pečenje patlidžana
15 Min
Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.
Punjeni patlidžan

Patlidžan i češnjak 5

Patlidžan i češnjak Patlidžan i češnjak
: patlidžan, češnjak

Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.

Punjeni patlidžan

Pečenje patlidžana 5

Pečenje patlidžana
: maslinovo ulje, sol, patlidžan

Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.

Punjeni patlidžan

Dinstanje i pire 5

Dinstanje i pire
: patlidžan, luk, pire od rajčice, sol

Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.

Punjeni patlidžan

Punjenje patlidžana 5

Punjenje patlidžana
: parmezan, mozzarella, patlidžan

Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.

Punjeni patlidžan

Naknadno pečenje patlidžana 5

Naknadno pečenje patlidžana
: patlidžan, papar

Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje