Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

(0)
55 Min
srednji
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese toliko je sočan da će svi tanjuri na vašem nedjeljnom ručku ostati prazni.

Sastojci

8 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
krumpir
1  šalica
suncokretovo ulje
1  tbsp
maslac
2  srednji
luk
250  g
mljeveno meso
50  g
MAGGI ideja za spaghetti Bolognese
3  g
papar
10  grančice
peršin
1 
jaje
1 
poriluk
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
30 g
energija
437.1 kcal
Masti
30.7 g
Proteini
11.5 g
Podaci po obroku

Upute

55 min
  • Priprema krumpira

    10 Min
    Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.
  • Dinstanje mesa

    5 Min
    Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.
  • Bolognese i punjenje krumpira

    10 Min
    Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.
  • Pečenje krumpira

    30 Min
    Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Priprema krumpira 4

Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira
: krumpir

Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Dinstanje mesa 4

Dinstanje mesa
: luk, mljeveno meso, suncokretovo ulje

Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Bolognese i punjenje krumpira 4

Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira
: peršin, MAGGI ideja za spaghetti Bolognese, papar

Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Pečenje krumpira 4

Pečenje krumpira Pečenje krumpira
: krumpir, suncokretovo ulje, peršin

Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
6 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Evropska kuhinja
  • Fuzija
  • Glavno jelo
  • Globalna kuhinja
  • Italijanska kuhinja
  • Iz rerne
  • Krompir
  • Lako
  • Na bazi paradajza
  • Nizak sadržaj šećera
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Predjela
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantično veče
  • Roštilj
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Slane pite / tartovi
  • Svinjetina
  • Večera
  • Večera
  • Vikendi
  • Vrhunsko jelo
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Punjeni kare

    Punjeni kare

    75 Min Lako
  • Punjeni patlidžan

    Punjeni patlidžan

    47 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe