Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

(0)
55Min
srednji
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese toliko je sočan da će svi tanjuri na vašem nedjeljnom ručku ostati prazni.

Sastojci

8 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  kg
krumpir
1  šalica
suncokretovo ulje
1  tbsp
maslac
2  srednji
luk
250  g
mljeveno meso
50  g
MAGGI ideja za spaghetti Bolognese
3  g
papar
10  grančice
peršin
1 
jaje
1 
poriluk
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
437.07 kcal
Protein
11.46 g
ugljikohidrati
29.95 g
masti
30.74 g
Podaci po obroku

Upute

55 minuta
  • Priprema krumpira

    10 Min
    Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.
  • Dinstanje mesa

    5 Min
    Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.
  • Bolognese i punjenje krumpira

    10 Min
    Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.
  • Pečenje krumpira

    30 Min
    Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Priprema krumpira 4

Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira
: krumpir

Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Dinstanje mesa 4

Dinstanje mesa
: suncokretovo ulje, mljeveno meso, luk

Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Bolognese i punjenje krumpira 4

Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira
: papar, MAGGI ideja za spaghetti Bolognese, peršin

Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Pečenje krumpira 4

Pečenje krumpira Pečenje krumpira
: peršin, suncokretovo ulje, krumpir

Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
3 + 2 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • krumpir
  • ležeran
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proslava
  • Rođendan
  • Romantična večer
  • Roštilj
  • Ručak
  • talijanska
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Špikovana janjetina

    Špikovana janjetina

    120 Min srednji
  • Musaka od krumpira

    Musaka od krumpira

    70 Min srednji
  • Đuveč

    Đuveč

    55 Min srednji
  • Bezmesni paprikaš

    Bezmesni paprikaš

    45 Min srednji

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas