Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

(0)
55Min
srednji
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese toliko je sočan da će svi tanjuri na vašem nedjeljnom ručku ostati prazni.

Sastojci

-
8 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1  kg
krumpir
1  šalica
suncokretovo ulje
1  tbsp
maslac
2  srednji
luk
250  g
mljeveno meso
50  g
MAGGI ideja za spaghetti Bolognese
3  g
papar
10  grančice
peršin
1 
jaje
1 
poriluk

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
437.07 kcal
Protein
11.46 g
ugljikohidrati
29.95 g
masti
30.74 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

55 minuta
Priprema krumpira
10 Min
Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.
Dinstanje mesa
5 Min
Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.
Bolognese i punjenje krumpira
10 Min
Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.
Pečenje krumpira
30 Min
Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Priprema krumpira 4

Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira Priprema krumpira
: krumpir

Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Dinstanje mesa 4

Dinstanje mesa
: suncokretovo ulje, mljeveno meso, luk

Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Bolognese i punjenje krumpira 4

Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira Bolognese i punjenje krumpira
: papar, MAGGI ideja za spaghetti Bolognese, peršin

Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.

Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

Pečenje krumpira 4

Pečenje krumpira Pečenje krumpira
: peršin, suncokretovo ulje, krumpir

Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje