
Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese
Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Priprema krumpira
10 MinDinstanje mesa
5 MinBolognese i punjenje krumpira
10 MinPečenje krumpira
30 Min
Priprema krumpira 4
Oljuštite krumpir, operite ga i prepolovite, pa ga lagano oblikujte nožem dok se ne zaobli. Izdubite krumpir pomoću žlice. Zagrijte malo maslaca i popržite krumpir s obje stane oko dvije minute, pa ga poredajte u namašćenu posudu za pečenje.

Dinstanje mesa 4
Na žličici maslaca ispržite sitno nasjeckani luk, dodajte mljeveno meso i nastavite pržiti sljedećih 5 minuta.

Bolognese i punjenje krumpira 4
Sadržaj vrećice MAGGI ideje za bolognese otopite u 300 ml vode, potom dodajte u prženo meso kako bi se sve zajedno krčkalo na vatri. Skinite s vatre, dodajte sol, papar, jaje i sitno narezanu rajčicu. Ponovno promiješajte, zatim napunite krumpir nadjevom.

Pečenje krumpira 4
Ovako napunjen krumpir pecite u srednje zagrijanoj pećnici na 30 minuta. Dodajte malo poriluka kao dekoraciju koja će pojačati okus.
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje