Gulaš od gljiva
50Min
srednji
Novi tjedan nam donosi i nove recepte.
Isprobajte nešto novo i napravite gulaš od gljiva.
400 g
bijeli šampinjoni
400 g
bukovače
2
luk
2 češnjevi
češnjak
3 tbsp
maslinovo ulje
5 grančice
peršin
20 g
Maslac, bez soli
5 g
papar
.
Hranjive vrijednosti proizvoda
energija
233.16 kcal
ugljikohidrati
17.04 g
Protein
7.95 g
masti
16.63 g
Podaci po obroku
Upute
50 minuta
Korak1
5 Min
Nasjeckajte luk i gljive na komade srednje
veličine.
Korak2
5 Min
U loncu zagrijte maslinovo ulje s maslacem i na
tome nekoliko minuta dinstajte luk i češnjak.
Korak3
5 Min
Skuhajte MAGGI krem juhu od gljiva po
uputama s pakiranja, a na izdinstani luk ubacite
miješane svježe gljive.
Korak4
30 Min
Zalijte pripremljenom MAGGI krem juhom i
dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta. Po
potrebi promiješajte i dodajte malo tople vode
kako biste postigli željenu gustoću gulaša.
Korak5
5 Min
Pred kraj kuhanja umiješajte nasjeckani svježi
peršin i začinite paprom. Ako želite, možete
zgusnuti gulaš dodavanjem žlice brašna. Nakon
toga promiješajte i ostavite da se kuha još
nekoliko minuta prije posluživanja.
Komentari 0