Novi tjedan nam donosi i nove recepte.
Isprobajte nešto novo i napravite gulaš od gljiva.
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Nasjeckajte luk i gljive na komade srednje
veličine.
Korak2
5 Min
U loncu zagrijte maslinovo ulje s maslacem i na
tome nekoliko minuta dinstajte luk i češnjak.
Korak3
5 Min
Skuhajte MAGGI krem juhu od gljiva po
uputama s pakiranja, a na izdinstani luk ubacite
miješane svježe gljive.
Korak4
30 Min
Zalijte pripremljenom MAGGI krem juhom i
dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta. Po
potrebi promiješajte i dodajte malo tople vode
kako biste postigli željenu gustoću gulaša.
Korak5
5 Min
Pred kraj kuhanja umiješajte nasjeckani svježi
peršin i začinite paprom. Ako želite, možete
zgusnuti gulaš dodavanjem žlice brašna. Nakon
toga promiješajte i ostavite da se kuha još
nekoliko minuta prije posluživanja.
Korak1
5
:
luk, bijeli šampinjoni, bukovače
Nasjeckajte luk i gljive na komade srednje
veličine.
Korak2
5
:
češnjak, luk, Maslac, bez soli, maslinovo ulje
U loncu zagrijte maslinovo ulje s maslacem i na
tome nekoliko minuta dinstajte luk i češnjak.
Korak3
5
:
bijeli šampinjoni, bukovače, MAGGI krem juha od gljiva
Skuhajte MAGGI krem juhu od gljiva po
uputama s pakiranja, a na izdinstani luk ubacite
miješane svježe gljive.
Korak4
5
:
MAGGI krem juha od gljiva, bijeli šampinjoni, bukovače
Zalijte pripremljenom MAGGI krem juhom i
dinstajte na laganoj vatri oko 30 minuta. Po
potrebi promiješajte i dodajte malo tople vode
kako biste postigli željenu gustoću gulaša.
Korak5
5
:
papar, peršin
Pred kraj kuhanja umiješajte nasjeckani svježi
peršin i začinite paprom. Ako želite, možete
zgusnuti gulaš dodavanjem žlice brašna. Nakon
toga promiješajte i ostavite da se kuha još
nekoliko minuta prije posluživanja.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje