Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Teriyaki s povrćem na japanski način

Odobrenje za reprodukciju videa na ovoj stranici

Želimo vam pokazati videozapise koji bi vas mogli zanimati. Sljedeća funkcija nije dio MAGGI web stranice. Imajte na umu da se potvrdom gumba niže, vaši podaci mogu prenijeti svim pružateljima društvenih dodataka integriranih na našu web stranicu (pročitajte više u Nestlé obavijesti o privatnosti podataka). O kojim podacima se radi i za koju svrhu možete saznati u uvjetima zaštite podataka dotičnog pružatelja na njihovoj web stranici. Potvrdom na dugme ispod, pristajete na ovaj prijenos podataka.

Odobri

Teriyaki s povrćem na japanski način

(0)
10 Min
Lako
Otkrijte okuse Azije i dovedite japansku kuhinju u svoj dom! Predstavljamo naš višenamjenski i ukusan MAGGI Teriyaki umak koji je savršen i za mariniranje i kuhanje. Sa samo nekoliko jednostavnih sastojaka možete napraviti ukusno Teriyaki jelo s povrćem koje će oduševiti vaše nepce. U samo nekoliko jednostavnih koraka možete napraviti ukusno Teriyaki jelo na biljnoj bazi, koje će utažiti glad, a jednostavno je za pripremu. Bilo da ste vegetarijanac ili jednostavno tražite opciju bez mesa, ovaj će vas recept zasigurno zadiviti ukusnim MAGGI Teriyaki umakom, a sve zahvaljujući savršenoj kombinaciji sastojaka.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
600  g
riža
250  g
brokula
200  g
gljive
100  g
tikvica
100  g
mladi luk
7  tbsp
MAGGI Umak za Teriyaki
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
261.6 g
energija
1261.6 kcal
Masti
11 g
Proteini
29.8 g
Podaci po obroku

Upute

10 min
  • Korak1

    2 Min
    Za početak narežite brokulu, gljive, tikvicu i mladi luk na sitne komadiće. Teriyaki s povrćem na japanski način
  • Korak2

    5 Min
    Na zagrijanu tavu stavite jednu žlicu ulja i dodajte povrće. Pržite oko 5 minuta dok ne omekšaju i malo porumene.​ Teriyaki s povrćem na japanski način
  • Korak3

    2 Min
    Zatim dodajte MAGGI Teriyaki umak u tavu, otprilike 5-6 žlica (oko 70 ml), promiješajte te kuhajte zajedno s povrćem 2-3 minute. Umak će prožeti povrće svojim pikantnim okusima.​ Teriyaki s povrćem na japanski način
  • Korak4

    1 Min
    Dodajte kuhanu rižu u tavu i miješajući pržite 1 minutu, dopuštajući riži da upije okuse MAGGI Teriyaki umaka i povrća.​ Poslužite jelo još vruće te uživajte u odličnoj kombinaciji okusa. *Savjet kuhara: Finalno jelo pospite mladim lukom i sezamom.
Teriyaki s povrćem na japanski način

Korak1 4

: brokula, gljive, tikvica, mladi luk

Za početak narežite brokulu, gljive, tikvicu i mladi luk na sitne komadiće.

Teriyaki s povrćem na japanski način

Korak2 4

: mladi luk, tikvica, gljive, brokula

Na zagrijanu tavu stavite jednu žlicu ulja i dodajte povrće. Pržite oko 5 minuta dok ne omekšaju i malo porumene.​

Teriyaki s povrćem na japanski način

Korak3 4

: riža, MAGGI Umak za Teriyaki, brokula, gljive, tikvica, mladi luk

Zatim dodajte MAGGI Teriyaki umak u tavu, otprilike 5-6 žlica (oko 70 ml), promiješajte te kuhajte zajedno s povrćem 2-3 minute. Umak će prožeti povrće svojim pikantnim okusima.​

Teriyaki s povrćem na japanski način

Korak4 4

Dodajte kuhanu rižu u tavu i miješajući pržite 1 minutu, dopuštajući riži da upije okuse MAGGI Teriyaki umaka i povrća.​ Poslužite jelo još vruće te uživajte u odličnoj kombinaciji okusa. *Savjet kuhara: Finalno jelo pospite mladim lukom i sezamom.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
7 + 6 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Glavno jelo
  • Iz tiganja
  • Izvor vlakana
  • Japanska kuhinja
  • Jela od pirinča
  • Lako
  • Nizak sadržaj šećera
  • Ostalo
  • Pirinač
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Prženje uz mešanje
  • Radni dani
  • Ručak
  • Sos
  • Večera
  • Vikendi

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Teriyaki piletina s rižom na japanski način

    Teriyaki piletina s rižom na japanski način

    10 Min Lako
  • Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

    Jednostavna Teriyaki piletina na japanski način

    10 Min Lako
  • Jednostavni vegetarijanski Teriyaki s batatom, crvenom paprikom i slanutkom na japanski način

    Jednostavni vegetarijanski Teriyaki s batatom, crvenom paprikom i slanutkom na japanski način

    10 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe