Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjeni kare

Punjeni kare

(0)
75 Min
Lako
Punjeni kare može biti savršeni nedjeljni ručak za vas i vašu obitelj.

Sastojci

6 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
Bolonja, svinjetina
50  g
slanina
5  tsp
senf
1  tsp
češnjak u prahu
200  g
bijeli šampinjoni
1  tsp
MAGGI magija okusa
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
2.4 g
energija
263 kcal
Masti
20.4 g
Proteini
17 g
Podaci po obroku

Upute

75 minuta
  • Korak1

    10 Min
    Kare zasjecite po sredini i narežite na šnicle, zatim sve dobro začinite.
  • Korak2

    5 Min
    Slaninu i gljive nasjeckajte što sitnije, potom ih popržite i izmiješajte sa senfom.
  • Korak3

    5 Min
    Napunite meso smjesom pa premažite senfom, zatim stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.
  • Korak4

    50 Min
    Meso pričvrstite čačkalicama pa umotajte u foliju. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.
  • Korak5

    5 Min
    Odstranite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Poslužite uz pečeni krumpir i kuhanu mrkvu.
Punjeni kare

Korak1 5

: Bolonja, svinjetina, MAGGI magija okusa, češnjak u prahu

Kare zasjecite po sredini i narežite na šnicle, zatim sve dobro začinite.

Punjeni kare

Korak2 5

: slanina, bijeli šampinjoni, senf

Slaninu i gljive nasjeckajte što sitnije, potom ih popržite i izmiješajte sa senfom.

Punjeni kare

Korak3 5

: senf, Bolonja, svinjetina

Napunite meso smjesom pa premažite senfom, zatim stavite u tavu da se zapeče sa svih strana.

Punjeni kare

Korak4 5

Meso pričvrstite čačkalicama pa umotajte u foliju. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici na 200 °C.

Punjeni kare

Korak5 5

Odstranite foliju kako bi meso dobilo lijepu boju. Poslužite uz pečeni krumpir i kuhanu mrkvu.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
2 + 1 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bogato proteinima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • gljive
  • Ispod 300 kcal
  • Iz pećnice
  • Izvor proteina
  • kotlovi
  • Kuhana jela
  • Lako
  • Lokalna kuhinja
  • Nizak sadržaj šećera
  • Nove godine
  • Popodnevni obrok
  • Porodični obrok
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Set obroka
  • Svinjetina
  • Večera
  • Vikendi
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

    Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

    55 Min srednji
  • Punjeni patlidžan

    Punjeni patlidžan

    47 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe