Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Punjeni patlidžan

Punjeni patlidžan

(0)
47 Min
Lako
Zbog svoje visoke nutritivne vrednosti, patlidžan je odličan dodatak vašoj trpezi! Poslužite punjeni patlidžan za ručak ili večeru i uživajte u harmoniji ukusa sa svojim najmilijima!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
1 
patlidžan
140  g
luk
2  češnjevi
češnjak
50  g
parmezan
400  g
pire od rajčice
150  g
mozzarella
10  g
maslinovo ulje
4  g
sol
2  g
papar
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
21.3 g
energija
266.8 kcal
Masti
13.1 g
Proteini
18.8 g
Podaci po obroku

Upute

47 min
  • Patlidžan i češnjak

    2 Min
    Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.
  • Pečenje patlidžana

    20 Min
    Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.
  • Dinstanje i pire

    5 Min
    Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.
  • Punjenje patlidžana

    5 Min
    Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.
  • Naknadno pečenje patlidžana

    15 Min
    Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.
Punjeni patlidžan

Patlidžan i češnjak 5

Patlidžan i češnjak Patlidžan i češnjak
: patlidžan, češnjak

Iscijedite i očistite patlidžan te nasjeckajte češnjak.

Punjeni patlidžan

Pečenje patlidžana 5

Pečenje patlidžana
: maslinovo ulje, sol, patlidžan

Premažite patlidžan maslinovim uljem i pecite 20 minuta u pećnici zagrijanoj na 150 stupnjeva.

Punjeni patlidžan

Dinstanje i pire 5

Dinstanje i pire
: patlidžan, luk, pire od rajčice, sol

Na maslinovom ulju prodinstajte unutrašnjost patlidžana i luk pa dodajte pire od rajčice i malo soli.

Punjeni patlidžan

Punjenje patlidžana 5

Punjenje patlidžana
: parmezan, mozzarella, patlidžan

Dobivenim nadjevom ispunite patlidžane koje ste ispekli u pećnici. Dodajte mozzarellu i parmezan.

Punjeni patlidžan

Naknadno pečenje patlidžana 5

Naknadno pečenje patlidžana
: patlidžan, papar

Vratite patlidžan u pećnicu i pecite ga na 200 stupnjeva narednih 15 minuta.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
2 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Bez glutena
  • Bez glutena
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez orašastih plodova
  • Bez rakova
  • Bez ribe
  • Bez svinjetine
  • Bogato proteinima
  • Dinstana jela
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Lako
  • Leto
  • Mediteranska kuhinja
  • Na bazi paradajza
  • Nizak sadržaj šećera
  • Pesketarijansko
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proleće
  • Prvi slijed
  • Ručak
  • Sezonsko jelo
  • Sir
  • Večera
  • Vegetarijansko

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

    Punjeni krumpir s MAGGI idejom za bolognese

    55 Min srednji
  • Punjeni kare

    Punjeni kare

    75 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe