Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Tjestenina s tikvicama

(0)
30Min
srednji
Kombinacija tjestenine i povrća je uvijek odličan izbor za nedjeljni ručak.

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

400  g
piletina
300  g
tjestenina
2  kom.
tikvica
2  češnjevi
češnjak
1  srednji
luk
150  g
feta sir
2  tbsp
maslinovo ulje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
463.41 kcal
Protein
23.73 g
ugljikohidrati
44.17 g
masti
21.07 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

30 minuta
Luk i piletina
5 Min
Izdinstajte glavicu luka, pa dodajte piletinu nasjeckanu na kockice i začinjenu MAGGI Magijom okusa.
Tikvice
3 Min
Piletini dodajte tikvice isjeckane na trakice.
Češnjak
2 Min
Kada tikvice puste vodu, dodajte izgnječeni ili sitno nasjeckani češnjak.
Bosiljak
5 Min
Dodajte bosiljak i ostavite na srednje jakoj vatri dok voda ne ispari.
Tjestenina
5 Min
U drugoj posudi skuhajte tjesteninu. Kada je voda skoro, ali ne potpuno isparila iz tjestenine, dodajte vrhnje. Ostavite da se krčka. Posolite.
Posluživanje
10 Min
Tjesteninu ocijedite i dodajte u posudu s preljevom. Sve zajedno krčkajte još desetak minuta, dok se ne sjedini. Poslužite s izdrobljenom fetom, vlascem i rajčicom
Tjestenina s tikvicama

Luk i piletina 6

Luk i piletina Luk i piletina Luk i piletina
: MAGGI magija okusa 400g, piletina, luk

Izdinstajte glavicu luka, pa dodajte piletinu nasjeckanu na kockice i začinjenu MAGGI Magijom okusa.

Tjestenina s tikvicama

Tikvice 6

Tikvice Tikvice Tikvice
: tikvica

Piletini dodajte tikvice isjeckane na trakice.

Tjestenina s tikvicama

Češnjak 6

Češnjak Češnjak Češnjak
: luk, tikvica

Kada tikvice puste vodu, dodajte izgnječeni ili sitno nasjeckani češnjak.

Tjestenina s tikvicama

Bosiljak 6

Bosiljak Bosiljak Bosiljak

Dodajte bosiljak i ostavite na srednje jakoj vatri dok voda ne ispari.

Tjestenina s tikvicama

Tjestenina 6

Tjestenina
: tjestenina

U drugoj posudi skuhajte tjesteninu. Kada je voda skoro, ali ne potpuno isparila iz tjestenine, dodajte vrhnje. Ostavite da se krčka. Posolite.

Tjestenina s tikvicama

Posluživanje 6

Posluživanje Posluživanje
: feta sir, maslinovo ulje, češnjak

Tjesteninu ocijedite i dodajte u posudu s preljevom. Sve zajedno krčkajte još desetak minuta, dok se ne sjedini. Poslužite s izdrobljenom fetom, vlascem i rajčicom

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje