Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
MyMenu IQ™
X
Uravnotežite svoj obrok
My Menu IQ™ vodi vas da odaberete nutritivno uravnotežen jelovnik na ljestvici od 0 do 100, s fokusom na glavni obrok.
Što to znači?
Veoma uravnotežen obrok
Što to znači?
Uživajte u svom obroku!
Natrag
Your Selection (1)
Natrag
25 9.2g / 25%
68 55.3g / 68%
7 6.1g / 7%

Analiza energetske vrijednosti prikazuje količinu makronutrijenata (tj. ugljikohidrata, bjelančevina i masti) sadržanih u jednom obroku recepta i njihovom relativnom udjelu (u %) u totalnoj energetskoj vrijednosti tog obroka. 

Što je uravnoteženi jelovnik?

Uravnoteženi jelovnik sastoji se od namirnica iz glavnih skupina namirnica i dovoljne količine važnih hranjivih tvari.

MyMenu IQ™ boduje uravnoteženost jelovnika uzimajući u obzir energetsku vrijednost, hranjive sastojke jelovnika, kao i njihov doprinos u postizanju nutritivnih preporuka koje se temelje na dnevnom unosu 2000 kcal za prosječnu odraslu osobu.

MyMenu IQ™ vodi vas do odabira uravnoteženog jelovnika na ljestvici od 0 do 100, s naglaskom na glavno jelo.

Što znači MyMenu IQ™ rezultat?

Treba poboljšati ravnotežu obroka (0 - 44)

Ovaj obrok ima prostora za poboljšanje, u svrhu bolje uravnotežene prehrane i bolje hranjive vrijednosti=

Veoma uravnotežen obrok (70 - 100)

Ovaj jelovnik je nutritivno odlično uravnotežen, pruža dobru zastupljenost različitih skupina namirnica i ključnih hranjivih tvari.

Dobro uravnotežen obrok (45 - 69)

Ovaj jelovnik je nutritivno odlično uravnotežen, pruža dobru zastupljenost različitih skupina namirnica i ključnih hranjivih tvari.

MyMenu IQ™ rezultat odnosi se na digitalne recepte koji su navedeni na web stranici. Informacije o nutritivnom sastavu prehrambenih sastojaka i proizvoda temeljene su na standardnim bazama podataka o sastavu hrane kao što su USDA SR28, BLS32, te na informacijama s deklaracija prehrambenih proizvoda.

Savjeti za prehranu
 • Uživajte u ovom jelu pripremljenom od ukusnih, hranjivih i pristupačnih lokalnih sastojaka.
   

 • Jedite raznoliku hranu, uključujući voće i povrće.

 • Imajte pri ruci zdrave grickalice (sirovo povrće, svježe voće ili neslane orašaste plodove).

 • Održavajte hidrataciju pijući 6-8 čaša tekućine (voda, nezaslađeni čaj itd.) dnevno.

 • Jeste li znali da dodavanjem povrća, začinskog bilja ili svježih začina na kraju kuhanja možete zadržati njihovu boju, okus, hrskavost i važne hranjive tvari?

Dobro napravljeno! Stigli ste do 100!!
Vratite se na izbornik kako biste provjerili svoj odabir.
X

Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način

(0)
10 Min
Lako
Otkrijte okuse Azije i dovedite tajlandsku kuhinju u svoj dom! MAGGI vam donosi recept za vegetarijansku verziju prženih rezanaca (noodle) na tajlandski način, punu ukusnih aroma i svježih sastojaka. Ovaj recept je savršen za one koji traže opcije bez mesa, a ne žele raditi kompromise što se tiče okusa. Pripremite se za uživanje u predivnoj kombinaciji povrća i rezanaca, a koja će zadovoljiti vaše želje i nepce. Kombinacija mekanog povrća, savršeno skuhanih rezanaca i ukusnog MAGGI Thai Fried Noodles umaka, stvorit će potpun i ukusan obrok. Zato uzmite tavu, nabavite potrebne sastojke i pripremite se za uživanje u ovom nevjerojatnom jelu inspiriranog tajlandskom kuhinjom.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
100  g
tikvice
100  g
crvena paprika
100  g
gljive
100  g
rižini rezanci
1  tbsp
suncokretovo ulje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
55.34 g
energija
335.18 kcal
Masti
9.26 g
Proteini
6.15 g
Podaci po obroku

Upute

10 minuta
 • Korak1

  2 Min
  Rezance skuhajte prema uputama na pakiranju kako bi bili spremni upiti sve okuse jela. Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak2

  2 Min
  Zatim narežite tikvice, crvenu papriku i gljive na tanke trakice. To će jelu dodati divnu teksturu i vizualnu privlačnost. Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak3

  3 Min
  U prethodno zagrijanut tavu stavite jednu žlicu ulja i pržite gljive dok ne porumene i blago hrskaju. U istu tavu dodajte preostalo povrće i pržite 3-5 minuta dok ne postane mekano. Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način
 • Korak4

  3 Min
  Sada je vrijeme za poboljšanje okusa. Dodajte 6-7 žlica MAGGI Fried Noodles umaka za kuhanje u tavu i dobro promiješajte s povrćem. Kuhajte još 2-3 minute pazeći da se sve dobro stopi. Poslužite ovo ukusno vegetarijansko jelo s prženim rezancima i uživajte u aromi okusa. Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način
Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način

Korak1 4

: rižini rezanci

Rezance skuhajte prema uputama na pakiranju kako bi bili spremni upiti sve okuse jela.

Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način

Korak2 4

Zatim narežite tikvice, crvenu papriku i gljive na tanke trakice. To će jelu dodati divnu teksturu i vizualnu privlačnost.

Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način

Korak3 4

: gljive, crvena paprika, tikvice

U prethodno zagrijanut tavu stavite jednu žlicu ulja i pržite gljive dok ne porumene i blago hrskaju. U istu tavu dodajte preostalo povrće i pržite 3-5 minuta dok ne postane mekano.

Thai povrće s prženim rezancima na tajlandski način

Korak4 4

: suncokretovo ulje, rižini rezanci, gljive, crvena paprika, tikvice

Sada je vrijeme za poboljšanje okusa. Dodajte 6-7 žlica MAGGI Fried Noodles umaka za kuhanje u tavu i dobro promiješajte s povrćem. Kuhajte još 2-3 minute pazeći da se sve dobro stopi. Poslužite ovo ukusno vegetarijansko jelo s prženim rezancima i uživajte u aromi okusa.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje