Ovotjedni ručak produžit će vaše vikend-raspoloženje! Predstavljamo vam špagete s domaćim pestom koje možete ohladiti i poslužiti i za večeru.
Sastojci
5
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Stavite nasjeckani bosiljak, sir, pinjole i češnjak u blender. Dodajte 50 ml maslinovog ulja i sol, zatim sve sastojke izmiksajte u jednoličnu smjesu.
Korak3
5 Min
U posebnoj tavi otopite maslac i dodajte nekoliko žlica pripremljenog pesta. Nekoliko puta promiješajte.
Korak4
2 Min
Kuhane špagete prelijte pestom.
Korak1
4
:
tjestenina
Skuhajte špagete u slanoj vodi i dobro ocijedite.
Korak2
4
:
maslinovo ulje, sol, češnjak, bosiljak
Stavite nasjeckani bosiljak, sir, pinjole i češnjak u blender. Dodajte 50 ml maslinovog ulja i sol, zatim sve sastojke izmiksajte u jednoličnu smjesu.
Korak3
4
:
maslac
U posebnoj tavi otopite maslac i dodajte nekoliko žlica pripremljenog pesta. Nekoliko puta promiješajte.
Korak4
4
:
tjestenina
Kuhane špagete prelijte pestom.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje