Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Špageti milanese i domaće ćufte

(0)
32Min
srednji
Buon giorno! S našim špagetima milanese i domaćim ćuftama, Italija nikad nije bila bliže! :)

Sastojci

-
3 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 3 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

300  g
mljeveno meso
1 
jaje
50  g
feta sir
50  g
MAGGI ideja za spaghetti Bolognese
1  srednji
luk
1  šalica
brašno
1  kg
mrkva

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
564.75 kcal
Protein
37.33 g
ugljikohidrati
79.48 g
masti
10.67 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

32 minuta
Priprema smjese
10 Min
Sjedinite sve sastojke za ćufte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Kad se smjesa ohladi, oblikujte ju u kuglice i popržite na ulju. Pržene ćufte položite na papirnate ubruse kako biste odstranili suvišnu masnoću.
Prženje
10 Min
Na malo ulja popržite isjeckani luk. Dodajte brašno i sve zajedno popržite.
Priprema umaka
2 Min
U 300 ml vode rastopite MAGGI ideju za špagete milanese i dolijte na isprženi luk. Kad umak počne ključati, ubacite ćufte u umak te sve kratko ukuhajte uz stalno miješanje.
Posluživanje
10 Min
Skuhajte špagete i bogato ih prelijte pripremljenim umakom, a po želji možete dodati i parmezan, svježi bosiljak ili cherry rajčicu.
Špageti milanese i domaće ćufte

Priprema smjese 4

Priprema smjese Priprema smjese
: luk, mljeveno meso, mrkva

Sjedinite sve sastojke za ćufte i ostavite 30 minuta u hladnjaku. Kad se smjesa ohladi, oblikujte ju u kuglice i popržite na ulju. Pržene ćufte položite na papirnate ubruse kako biste odstranili suvišnu masnoću.

Špageti milanese i domaće ćufte

Prženje 4

Prženje
: brašno, luk

Na malo ulja popržite isjeckani luk. Dodajte brašno i sve zajedno popržite.

Špageti milanese i domaće ćufte

Priprema umaka 4

Priprema umaka
: MAGGI ideja za spaghetti Bolognese

U 300 ml vode rastopite MAGGI ideju za špagete milanese i dolijte na isprženi luk. Kad umak počne ključati, ubacite ćufte u umak te sve kratko ukuhajte uz stalno miješanje.

Špageti milanese i domaće ćufte

Posluživanje 4

Posluživanje

Skuhajte špagete i bogato ih prelijte pripremljenim umakom, a po želji možete dodati i parmezan, svježi bosiljak ili cherry rajčicu.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje