Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarma

0
175Min
srednji
Ako želite da vas smatraju dobrim kuharom ili kuharicom, morate znati kako pripremiti ukusnu sarmu. Mi ćemo vam pomoći u tome.

Sastojci

-
5 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500  g
mljeveno goveđe meso
3 
luk
2 
mrkva
2  glave
kiseli kupus
3  g
začinska crvena paprika
2  g
papar
3  g
bosiljak
2  tbsp
suncokretovo ulje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
295.38 kcal
Protein
27.37 g
ugljikohidrati
28.1 g
masti
9.57 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

175 minuta
Korak1
10 Min
Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.
Korak2
15 Min
Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.
Korak3
10 Min
Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.
Korak4
15 Min
Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.
Korak5
5 Min
Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.
Korak6
120 Min
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.
Sarma

Korak1 6

Korak1 Korak1
: luk, mrkva

Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.

Sarma

Korak2 6

Korak2
: mljeveno goveđe meso, suncokretovo ulje

Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.

Sarma

Korak3 6

Korak3
: bosiljak, papar, MAGGI magija okusa 400g, začinska crvena paprika

Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.

Sarma

Korak4 6

Korak4

Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.

Sarma

Korak5 6

Korak5

Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.

Sarma

Korak6 6

Korak6

Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime