Ako želite da vas smatraju dobrim kuharom ili kuharicom, morate znati kako pripremiti ukusnu sarmu. Mi ćemo vam pomoći u tome.
Sastojci
5
porcija
Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.
Korak4
6
Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.
Korak5
6
Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.
Korak6
6
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje