Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarma

(0)
175Min
srednji
Ako želite da vas smatraju dobrim kuharom ili kuharicom, morate znati kako pripremiti ukusnu sarmu. Mi ćemo vam pomoći u tome.

Sastojci

-
5 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500  g
mljeveno goveđe meso
3 
luk
2 
mrkva
2  glave
kiseli kupus
3  g
začinska crvena paprika
2  g
papar
3  g
bosiljak
2  tbsp
suncokretovo ulje

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
295.38 kcal
Protein
27.37 g
ugljikohidrati
28.1 g
masti
9.57 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

175 minuta
Korak1
10 Min
Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.
Korak2
15 Min
Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.
Korak3
10 Min
Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.
Korak4
15 Min
Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.
Korak5
5 Min
Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.
Korak6
120 Min
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.
Sarma

Korak1 6

Korak1 Korak1
: luk, mrkva

Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.

Sarma

Korak2 6

Korak2
: mljeveno goveđe meso, suncokretovo ulje

Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.

Sarma

Korak3 6

Korak3
: bosiljak, papar, MAGGI magija okusa 400g, začinska crvena paprika

Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.

Sarma

Korak4 6

Korak4

Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.

Sarma

Korak5 6

Korak5

Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.

Sarma

Korak6 6

Korak6

Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje