
Sarma
Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Korak1
10 MinKorak2
15 MinKorak3
10 MinKorak4
15 MinKorak5
5 MinKorak6
120 Min
Korak1 6
Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.

Korak2 6
Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.

Korak3 6
Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.

Korak4 6
Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.

Korak5 6
Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.

Korak6 6
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje