Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Sarma

Sarma

(0)
175Min
srednji
Ako želite da vas smatraju dobrim kuharom ili kuharicom, morate znati kako pripremiti ukusnu sarmu. Mi ćemo vam pomoći u tome.

Sastojci

5 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
mljeveno goveđe meso
3 
luk
2 
mrkva
2  glave
kiseli kupus
5  g
MAGGI Magija okusa 400g
3  g
začinska crvena paprika
2  g
papar
3  g
bosiljak
2  tbsp
suncokretovo ulje
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
295.38 kcal
Protein
27.37 g
ugljikohidrati
28.1 g
masti
9.57 g
Podaci po obroku

Upute

175 minuta
  • Korak1

    10 Min
    Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.
  • Korak2

    15 Min
    Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.
  • Korak3

    10 Min
    Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.
  • Korak4

    15 Min
    Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.
  • Korak5

    5 Min
    Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.
  • Korak6

    120 Min
    Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.
Sarma

Korak1 6

Korak1 Korak1
: luk, mrkva

Luk i mrkvu oljuštite i nasjeckajte što sitnije.

Sarma

Korak2 6

Korak2
: mljeveno goveđe meso, suncokretovo ulje

Dinstajte ih na ulju. Kad omekšaju, dodajte mljeveno meso i izmiješajte.

Sarma

Korak3 6

Korak3
: bosiljak, papar, MAGGI Magija okusa 400g, začinska crvena paprika

Dodajte sve začine u meso i miješajte dok se smjesa ne ujednači.

Sarma

Korak4 6

Korak4

Odvojite veće listove kupusa. Na svaki list stavite po 2 žlice smjese i uvijte sarmu.

Sarma

Korak5 6

Korak5

Poredajte sarme u nauljenu posudu za pečenje. Dodajte vodu i lovorov list.

Sarma

Korak6 6

Korak6

Pecite u pećnici na 200 stupnjeva dok se sarme ne zapeku.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
1 + 19 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Glavno jelo
  • Jesen
  • nacionalna
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Ručak
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Goveđi paprikaš

    Goveđi paprikaš

    130 Min srednji
  • MAGGI grilana piletina

    MAGGI grilana piletina

    50 Min srednji
  • Sarma od vinove loze

    Sarma od vinove loze

    120 Min srednji
  • Domaća sarma

    Domaća sarma

    125 Min srednji

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas