
Sarma od vinove loze
Ovo jelo optimizirano je za: 8 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Korak1
15 MinKorak2
10 MinKorak3
5 MinKorak4
5 MinKorak5
15 MinKorak6
20 MinKorak7
40 MinKorak8
10 Min
Korak1 8
Skuhajte krumpir i mrkvu pa ih naribajte.

Korak2 8
Nasjeckajte luk i popržite ga na ulju, zatim dodajte suncokret i soju.

Korak3 8
Začinite paprom i MAGGI Magijom okusa, pa dodajte peršin i rižu.

Korak4 8
Dodajte kuhano povrće u smjesu i sve dobro izmiješajte.

Korak5 8
Listove vinove loze dobro očistite i skuhajte u slanoj vodi. Ostavite da se ohlade.

Korak6 8
Listove napunite smjesom i uvijte što čvršće.

Korak7 8
Prelijte toplom vodom i stavite da se kuhaju na tihoj vatri. Kuhajte dok voda ne ispari.

Korak8 8
Pred kraj kuhanja napravite zapršku od ulja, brašna i začinske paprike te njome prelijte sarme.
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje