Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Krušne mrvice prepržite na malo maslaca ili maslinovog ulja. Nasjeckajte češnjak i peršin, naribajte limunovu koricu, slane inćune i malo maslinovog ulja. Sve sastojke dobro promiješajte s preprženim krušnim mrvicama i grožđicama koje ste namočili u malo vode.
Šnicle potucite i svaku šniclu premažite tanko THOMY senfom pa napunite žličicom nadjeva. Zarolajte i pričvrstite čačkalicom. Prepecite na maslinovom ulju (u ulje dodajte kockicu maslaca da ne izgori).
Izvadite rolice i ulje od pečenja, zalijte suhim bijelim vinom. Pustite da se vino malo reducira i onda dodajte mesni temeljac (otopite MAGGI goveđu kocku u ½ litre tople vode) i izdašnu žlicu THOMY senf. Pustite da prokuha. Vratite rolice u tavu i sve zajedno kuhajte još par minuta. Umak zgusnite s dvije žlice nadjeva od krušnih mrvica. Na kraju umiješajte malo vrhnja za kuhanje.
Servirajte rolice uz prilog i obilato posipajte preprženim krušnim mrvicama koje su vam preostale.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje