Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Zagrijte pećnicu na 180° C.
Pomiješajte šećer i mljeveni cimet u maloj posudi. Ostavite sa strane.
Pomiješajte jabuke, orahe i zaslađeno kondenzirano mlijeko u posudi srednje veličine. Odstranite koru kruha. Koristeći valjak ili čašu, razvaljajte kriške kruha dok se potpuno ne izravnaju.
Podijelite mješavinu jabuka ravnomjerno na svaku krišku kruha, stavljajući je blizu ruba svake kriške. Urolajte kruh i lagano pritisnite da se ne otvori.
Premažite svaki smotuljak otopljenim maslacem. Stavite ih sa spojem prema dolje na veliki pleh za pečenje. Pospite ih mljevenim cimetom i šećerom.
Pecite 15 minuta ili dok ne postanu blago zlatni. Ostavite da se malo ohlade prije posluživanja.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje