Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lazanje od tikvica

(0)
Lako
Razmišljate li što pripremiti za ručak vašoj četveročlanoj obitelji? Imamo ideju koju ćemo rado podijeliti s vama.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

500  g
mljeveno meso
600  g
tikvica
125  g
mozzarella
3  češnjevi
češnjak
0.5  tbsp
bosiljak
4  g
sol
1  tsp
origano
200  ml
sok od rajčice
3  g
papar
50  g
MAGGI ideja za spaghetti Bolognese

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
320.26 kcal
Protein
39.21 g
ugljikohidrati
17.31 g
masti
10.07 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

Korak1
10 Min
Tikvice narežite po dužini na tanke trake i lagano ih zapecite na grill tavi. Ispržite sitno nasjeckani češnjak. Kada češnjak dobije zlatnu boju, dodajte mljeveno meso.
Korak2
10 Min
Dobro ispržite meso. Dodajte sve začine i ulijte sok od rajčice. Ostavite umak da se krčka 5-10 minuta.
Korak3
5 Min
Poredajte namirnice u posudu za pečenje tako što ćete započeti s umakom na dnu i pokriti ga redom tikvica. Ponavljajte dok ne potrošite sve sastojke. Neka tikvice budu posljednji sloj.
Korak4
5 Min
Na vrh posložite mozzarellu narezanu na tanke kolutove i za kraj posipajte sirom grana padano. Dodajte malo svježeg bosiljka. Ako nemate svježi bosiljak, u umak možete staviti i suhi bosiljak ili dvije žličice gotovog pesta od bosiljka.
Korak5
15 Min
Stavite u pećnicu i zapecite dok ne poprimi lijepu boju.
Lazanje od tikvica

Korak1 5

Korak1 Korak1
: tikvica, češnjak

Tikvice narežite po dužini na tanke trake i lagano ih zapecite na grill tavi. Ispržite sitno nasjeckani češnjak. Kada češnjak dobije zlatnu boju, dodajte mljeveno meso.

Lazanje od tikvica

Korak2 5

Korak2 Korak2
: mljeveno meso

Dobro ispržite meso. Dodajte sve začine i ulijte sok od rajčice. Ostavite umak da se krčka 5-10 minuta.

Lazanje od tikvica

Korak3 5

Korak3
: tikvica

Poredajte namirnice u posudu za pečenje tako što ćete započeti s umakom na dnu i pokriti ga redom tikvica. Ponavljajte dok ne potrošite sve sastojke. Neka tikvice budu posljednji sloj.

Lazanje od tikvica

Korak4 5

Korak4
: bosiljak, mozzarella, češnjak

Na vrh posložite mozzarellu narezanu na tanke kolutove i za kraj posipajte sirom grana padano. Dodajte malo svježeg bosiljka. Ako nemate svježi bosiljak, u umak možete staviti i suhi bosiljak ili dvije žličice gotovog pesta od bosiljka.

Lazanje od tikvica

Korak5 5

Korak5
: origano, sol

Stavite u pećnicu i zapecite dok ne poprimi lijepu boju.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje