Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zapečeni krumpir s ružmarinom

(0)
47Min
Lako
Do ovog vrlo ukusnog ručka dijeli vas samo nekoliko koraka! Probajte zapečeni krumpir s ružmarinom!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1200  g
krumpir
4 
jaje
10  g
ružmarin
5  g
papar
10  ml
suncokretovo ulje
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
384.54 kcal
Protein
15.29 g
ugljikohidrati
58.84 g
masti
10.49 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

47 minuta
Priprema i kuvanje krompira
12 Min
Oljušteni krompir iseći na manje kriške i staviti u vodu da se skuva 10 minuta.
Smjesa i začini
5 Min
Pomiješati vrhnje za kuhanje, MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira i mlijeko, a zatim u smjesu dodati jaja, sol, ružmarin i papar. U prethodno namašćenu posudu za pečenje dodati ocijeđeni krumpir i preliti smjesom.
Pečenje
30 Min
Peći 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 170 °C.
Zapečeni krumpir s ružmarinom

Priprema i kuvanje krompira 3

Priprema i kuvanje krompira Priprema i kuvanje krompira Priprema i kuvanje krompira Priprema i kuvanje krompira
: krumpir

Oljušteni krompir iseći na manje kriške i staviti u vodu da se skuva 10 minuta.

Zapečeni krumpir s ružmarinom

Smjesa i začini 3

Smjesa i začini Smjesa i začini
: MAGGI magija okusa 400g, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

Pomiješati vrhnje za kuhanje, MAGGI ideju za piletinu sa 4 vrste sira i mlijeko, a zatim u smjesu dodati jaja, sol, ružmarin i papar. U prethodno namašćenu posudu za pečenje dodati ocijeđeni krumpir i preliti smjesom.

Zapečeni krumpir s ružmarinom

Pečenje 3

Pečenje

Peći 30 minuta u prethodno zagrijanoj pećnici na 170 °C.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje