Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Zapečeni grah

Zapečeni grah

(0)
77 Min
srednji
Vrijeme je za povratak tradicionalnim receptima tijekom obiteljskog nedjeljnog ručka. Isprobajte ovaj recept s posebnim štihom!

Sastojci

5 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 5 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
500  g
bijeli grah
30  ml
suncokretovo ulje
1  kg
luk
10  češnjevi
češnjak
1  g
lovorov list
5  g
papar
200  g
rajčica
5  g
MAGGI Magija okusa 400g
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
82 g
energija
479.8 kcal
Masti
7.2 g
Proteini
26.2 g
Podaci po obroku

Upute

77 min
  • Priprema graha

    15 Min
    Grah stavite u lonac, prelijte hladnom vodom i kuhajte do ključanja.
  • Kuhanje graha

    10 Min
    Ocijedite grah i prelijte vrućom vodom pa kuhajte dok ne omekša, no pazite da se ne raspadne. Nakon toga ga ponovno ocijedite.
  • Dinstanje i začini

    5 Min
    Dok se grah kuha, prodinstajte luk na dijelu ulja. Dodajte MAGGI magiju okusa , papar i mljevenu papriku po okusu.
  • Zaprška

    15 Min
    Skuhani grah popržite u posudi za kuhanje na ostatku ulja zajedno s lukom. Dodajte malo vode. Ostavite da se krčka do ključanja.
  • Priprema za pećnicu

    2 Min
    Dodajte nasjeckani češnjak i rajčicu. Sve stavite u vatrostalnu posudu koju ste prethodno premazali uljem.
  • Zapečeni grah

    30 Min
    Grah pecite u pećnici oko 30 minuta na 200 stupnjeva.
Zapečeni grah

Priprema graha 6

Priprema graha
: bijeli grah

Grah stavite u lonac, prelijte hladnom vodom i kuhajte do ključanja.

Zapečeni grah

Kuhanje graha 6

Kuhanje graha
: bijeli grah

Ocijedite grah i prelijte vrućom vodom pa kuhajte dok ne omekša, no pazite da se ne raspadne. Nakon toga ga ponovno ocijedite.

Zapečeni grah

Dinstanje i začini 6

Dinstanje i začini
: luk, suncokretovo ulje, papar, MAGGI Magija okusa 400g

Dok se grah kuha, prodinstajte luk na dijelu ulja. Dodajte MAGGI magiju okusa , papar i mljevenu papriku po okusu.

Zapečeni grah

Zaprška 6

Zaprška
: suncokretovo ulje, luk, bijeli grah

Skuhani grah popržite u posudi za kuhanje na ostatku ulja zajedno s lukom. Dodajte malo vode. Ostavite da se krčka do ključanja.

Zapečeni grah

Priprema za pećnicu 6

Priprema za pećnicu
: rajčica, češnjak

Dodajte nasjeckani češnjak i rajčicu. Sve stavite u vatrostalnu posudu koju ste prethodno premazali uljem.

Zapečeni grah

Zapečeni grah 6

Zapečeni grah Zapečeni grah

Grah pecite u pećnici oko 30 minuta na 200 stupnjeva.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
12 + 5 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Bogato vlaknima
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jela iz tepsije
  • Jesen
  • Kuvanje sa decom
  • Niska količina soli
  • Nizak sadržaj šećera
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Povrće
  • Prijatelji
  • Proslava
  • Radni dani
  • Ručak
  • Set obroka
  • Supe
  • Večera
  • Večera
  • Za porodicu
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Zapečeni krumpir s ružmarinom

    Zapečeni krumpir s ružmarinom

    47 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe