Sunčan zimski dan i topao tanjur tradicionalnog
gulaša: to je recept za savršenu nedjelju!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Nasjeckajte luk i češnjak, popržite ih na ulju, zatim dodajte prethodno narezano meso.
Korak2
15 Min
Promiješajte, poklopite i ostavite da se krčka na tihoj vatri sljedećih desetak minuta. Zatim dolijte oko 100 ml tople vode i ponovno poklopite. Povremeno provjerite je li voda isparila i po potrebi dodajte još.
Korak3
60 Min
Nakon sat vremena, dodajte MAGGI Magiju okusa, začinsku papriku, papar i lovorov list.
Korak4
60 Min
Rastopite MAGGI ideju za tradicionalni gulaš u 400 ml vode i dodajte u lonac. Nakon sat vremena, gulaš je gotov!
Korak1
4
:
češnjak, govedina, luk
Nasjeckajte luk i češnjak, popržite ih na ulju, zatim dodajte prethodno narezano meso.
Korak2
4
Promiješajte, poklopite i ostavite da se krčka na tihoj vatri sljedećih desetak minuta. Zatim dolijte oko 100 ml tople vode i ponovno poklopite. Povremeno provjerite je li voda isparila i po potrebi dodajte još.
Nakon sat vremena, dodajte MAGGI Magiju okusa, začinsku papriku, papar i lovorov list.
Korak4
4
:
lovorov list, voda
Rastopite MAGGI ideju za tradicionalni gulaš u 400 ml vode i dodajte u lonac. Nakon sat vremena, gulaš je gotov!
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje