Pogodite što vam spremamo ovog tjedna! MAGGI tagliatelle s 4 vrste sira, pršutom i dinjom odvest će vas u Italiju u samo 5 koraka!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Skuhajte tagliatelle u kipućoj vodi i procijedite.
Pršut
5 Min
Narežite pršut na manje komade i blago popržite na maslinovom ulju u tavi.
Smjesa
2 Min
Rastvorite sadržaj vrećice MAGGI ideje za makarone s 4 vrste sira u 400 ml vrhnja za kuhanje i prelijte preko isprženog pršuta.
Tagliatelle i začini
1 Min
Dodajte tagliatelle i začinite paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
Rezanje dinje
5 Min
Na kraju dodajte dinju narezanu na manje kocke.
Tagliatelle
5
:
tjestenina
Skuhajte tagliatelle u kipućoj vodi i procijedite.
Pršut
5
:
pršut, maslinovo ulje
Narežite pršut na manje komade i blago popržite na maslinovom ulju u tavi.
Smjesa
5
:
vrhnje za kuhanje, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
Rastvorite sadržaj vrećice MAGGI ideje za makarone s 4 vrste sira u 400 ml vrhnja za kuhanje i prelijte preko isprženog pršuta.
Tagliatelle i začini
5
:
tjestenina, papar, MAGGI Magija okusa 400g
Dodajte tagliatelle i začinite paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
Rezanje dinje
5
:
dinja
Na kraju dodajte dinju narezanu na manje kocke.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje