Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Tagliatelle s 4 vrste sira

Tagliatelle s 4 vrste sira

(0)
23Min
srednji
Pogodite što vam spremamo ovog tjedna! MAGGI tagliatelle s 4 vrste sira, pršutom i dinjom odvest će vas u Italiju u samo 5 koraka!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
tjestenina
400  g
dinja
3  g
papar
400  g
vrhnje za kuhanje
3  g
MAGGI Magija okusa 400g
50  ml
maslinovo ulje
30  g
MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira
50  g
pršut
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
685.31 kcal
Protein
15.31 g
ugljikohidrati
73.48 g
masti
37.21 g
Podaci po obroku

Upute

23 minuta
  • Tagliatelle

    10 Min
    Skuhajte tagliatelle u kipućoj vodi i procijedite.
  • Pršut

    5 Min
    Narežite pršut na manje komade i blago popržite na maslinovom ulju u tavi.
  • Smjesa

    2 Min
    Rastvorite sadržaj vrećice MAGGI ideje za makarone s 4 vrste sira u 400 ml vrhnja za kuhanje i prelijte preko isprženog pršuta.
  • Tagliatelle i začini

    1 Min
    Dodajte tagliatelle i začinite paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.
  • Rezanje dinje

    5 Min
    Na kraju dodajte dinju narezanu na manje kocke.
Tagliatelle s 4 vrste sira

Tagliatelle 5

Tagliatelle
: tjestenina

Skuhajte tagliatelle u kipućoj vodi i procijedite.

Tagliatelle s 4 vrste sira

Pršut 5

Pršut
: pršut, maslinovo ulje

Narežite pršut na manje komade i blago popržite na maslinovom ulju u tavi.

Tagliatelle s 4 vrste sira

Smjesa 5

Smjesa
: vrhnje za kuhanje, MAGGI ideja za piletinu s 4 vrste sira

Rastvorite sadržaj vrećice MAGGI ideje za makarone s 4 vrste sira u 400 ml vrhnja za kuhanje i prelijte preko isprženog pršuta.

Tagliatelle s 4 vrste sira

Tagliatelle i začini 5

Tagliatelle i začini
: tjestenina, papar, MAGGI Magija okusa 400g

Dodajte tagliatelle i začinite paprom, solju i MAGGI Magijom okusa.

Tagliatelle s 4 vrste sira

Rezanje dinje 5

Rezanje dinje
: dinja

Na kraju dodajte dinju narezanu na manje kocke.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
6 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Ljeto
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Prijatelji
  • proljeće
  • Ručak
  • talijanska
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Piletina s 4 vrste sira

    Piletina s 4 vrste sira

    40 Min Lako
  • Piletina u umaku od špinata

    Piletina u umaku od špinata

    20 Min Lako
  • Svinjske šnicle s pršutom i 4 vrste sira

    Svinjske šnicle s pršutom i 4 vrste sira

    25 Min srednji
  • Tjestenina s lososom u umaku od limete

    Tjestenina s lososom u umaku od limete

    25 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas