
Svinjski kare s povrćem
Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Korak1
60 MinKorak2
10 MinKorak3
30 MinKorak4
30 Min
Korak1 4
Operite svinjski kare pa zasjecite do kostiju, zatim začinite MAGGI Magijom okusa, nasjeckanim češnjakom i paprom. Stavite u vatrostalnu posudu, dodajte 200 ml vode i prelijte meso uljem. Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i pecite sat vremena.

Korak2 4
Dok se meso peče, pripremite povrće. Krumpir i mrkvu očistite i narežite na krupne komade. U jednu zdjelu stavite krumpir i mrkvu, dodajte grašak i kukuruz, pa u zdjelu dolijte 200 ml vode.

Korak3 4
Otvorite pećnicu, okrenite svinjski kare i dodajte povrće. Povrće iz zdjele istresite oko mesa. Zatvorite pećnicu i nastavite pečenje narednih 30 minuta.

Korak4 4
Nakon pola sata opet okrenite meso i dodajte šampinjone. Zatim prelijte meso MAGGI Wurze umakom i pecite još 30 minuta. Okus dobro pečenog mesa i povrća će vas oduševiti!
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje