Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Svinjski kare s povrćem

(0)
130Min
srednji
Iznenadite vaše najdraže ukusnim nedjeljnim ručkom i pripremite im svinjski kare s povrćem iz pećnice.

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

750  g
svinjski kare
5 
krumpir
2 
mladi luk
300  g
bijeli šampinjoni
3 
mrkva
1  šalica
kukuruz
0.5  šalica
grašak
30  g
češnjak
4  g
papar
20  ml
50  ml
suncokretovo ulje
200  ml
voda

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
499.52 kcal
Protein
43.79 g
ugljikohidrati
49 g
masti
15.03 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

130 minuta
Korak1
60 Min
Operite svinjski kare pa zasjecite do kostiju, zatim začinite MAGGI Magijom okusa, nasjeckanim češnjakom i paprom. Stavite u vatrostalnu posudu, dodajte 200 ml vode i prelijte meso uljem. Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i pecite sat vremena.
Korak2
10 Min
Dok se meso peče, pripremite povrće. Krumpir i mrkvu očistite i narežite na krupne komade. U jednu zdjelu stavite krumpir i mrkvu, dodajte grašak i kukuruz, pa u zdjelu dolijte 200 ml vode.
Korak3
30 Min
Otvorite pećnicu, okrenite svinjski kare i dodajte povrće. Povrće iz zdjele istresite oko mesa. Zatvorite pećnicu i nastavite pečenje narednih 30 minuta.
Korak4
30 Min
Nakon pola sata opet okrenite meso i dodajte šampinjone. Zatim prelijte meso MAGGI Wurze umakom i pecite još 30 minuta. Okus dobro pečenog mesa i povrća će vas oduševiti!
Svinjski kare s povrćem

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1 Korak1 Korak1
: svinjski kare, papar, suncokretovo ulje, voda

Operite svinjski kare pa zasjecite do kostiju, zatim začinite MAGGI Magijom okusa, nasjeckanim češnjakom i paprom. Stavite u vatrostalnu posudu, dodajte 200 ml vode i prelijte meso uljem. Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 200 stupnjeva i pecite sat vremena.

Svinjski kare s povrćem

Korak2 4

Korak2 Korak2 Korak2 Korak2
: grašak, krumpir, kukuruz, mrkva

Dok se meso peče, pripremite povrće. Krumpir i mrkvu očistite i narežite na krupne komade. U jednu zdjelu stavite krumpir i mrkvu, dodajte grašak i kukuruz, pa u zdjelu dolijte 200 ml vode.

Svinjski kare s povrćem

Korak3 4

Korak3
: grašak, krumpir, kukuruz, mrkva, svinjski kare

Otvorite pećnicu, okrenite svinjski kare i dodajte povrće. Povrće iz zdjele istresite oko mesa. Zatvorite pećnicu i nastavite pečenje narednih 30 minuta.

Svinjski kare s povrćem

Korak4 4

Korak4
: bijeli šampinjoni, češnjak, mladi luk, MAGGI Würze

Nakon pola sata opet okrenite meso i dodajte šampinjone. Zatim prelijte meso MAGGI Wurze umakom i pecite još 30 minuta. Okus dobro pečenog mesa i povrća će vas oduševiti!

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje