Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Špikovana janjetina

Špikovana janjetina

(1)
120 Min
srednji
Ukusna blagdanska janjetina za cijelu obitelj!

Sastojci

10 porcija

Ovo jelo optimizirano je za: 10 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
2  kg
janjetina
400  g
krumpir
200  g
mrkva
3  tbsp
maslinovo ulje
5  g
papar
20  g
ružmarin
1  šalica
voda
10  češnjevi
češnjak
10  g
MAGGI Magija okusa 400g
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
25.5 g
energija
171.7 kcal
Masti
6.2 g
Proteini
9.6 g
Podaci po obroku

Upute

120 min
  • Začinite janjetinu

    10 Min
    Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.
  • Špikujte janjetinu

    10 Min
    Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.
  • Dodajte povrće i začinite

    5 Min
    Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.
  • Ispecite janjetinu

    90 Min
    Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta). Špikovana janjetina
Špikovana janjetina

Začinite janjetinu 4

Začinite janjetinu
: papar, janjetina, MAGGI Magija okusa 400g

Janjetinu začinite paprom i MAGGI Magijom okusa pa ju ostavite da odstoji 2 sata u hladnjaku.

Špikovana janjetina

Špikujte janjetinu 4

Špikujte janjetinu
: ružmarin, janjetina, češnjak

Izvadite janjetinu iz hladnjaka pa ju nabodite (špikujte) ružmarinom i češnjakom.

Špikovana janjetina

Dodajte povrće i začinite 4

Dodajte povrće i začinite Dodajte povrće i začinite
: krumpir, papar, mrkva

Operite i oljuštite krumpir i mrkvu. Narežite na krupnije komade i dodajte u posudu za pečenje zajedno s janjetinom, MAGGI Magijom okusa i paprom.

Špikovana janjetina

Ispecite janjetinu 4

Ispecite janjetinu Ispecite janjetinu
: maslinovo ulje, voda

Sve prelijte maslinovim uljem i dodajte čašu vode, zatim pecite 90 minuta na 190 °C (okrenite meso nakon 45 minuta).

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Cjelokupna ocjena

5.0 od 5
5
Broj recenzija: 1
Napišite svoje mišljenje
Select a row to filter reviews by rating
11
11
00
00
00
00

Recenzija

5

Migriraj ocjenu

Anoniman (nije potvrđeno) 06/15/2025-04:08 CEST
Je li ovo korisna recenzija?

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
8 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bogato proteinima
  • Bogato vlaknima
  • Božić
  • Dinstana jela
  • Evropska kuhinja
  • Glavno jelo
  • Ispod 300 kcal
  • Iz rerne
  • Izvor proteina
  • Izvor vlakana
  • Jagnjetina
  • Krompir
  • Lokalna kuhinja
  • Nacionalna kuhinja
  • Niska količina soli
  • Nova godina
  • Popodnevni obrok
  • Porcija Povrća / Voća
  • Porodični obrok
  • Proleće
  • Prvi slijed
  • Ručak
  • Sa mesom
  • Večera
  • Vikendi
  • Zima
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe