Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pileća juhica

(0)
Lako
Recepti za pileću juhu se prenose generacijski, s koljena na koljeno. Ponekad nas samo jedna žlica juhe vrati natrag u djetinjstvo – u bakinu kuhinju. Evo jednog tradicionalnog recepta iz MAGGI kuhinje.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

300  g
pileća prsa
2 
krumpir
2 
mrkva
1  stabljika
celer
1  srednji
luk
2  tsp
maslinovo ulje
70  g
maslac
30  g
MAGGI pileća bistra juha
1  grančica
peršin
2  g
sol
1 
crvena paprika

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
394.48 kcal
Protein
17.72 g
ugljikohidrati
35.69 g
masti
20.71 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

Piletina i povrće
15 Min
Pileći file kuhajte dok ne bude gotov, zatim ga iskidajte na komade. U pileći temeljac dodajte krumpir isjeckan na kockice, mrkvu, celer, papriku narezanu na kolutove, i cijelu glavicu luka.
MAGGI bistra pileća juha
10 Min
Prelijte s malo maslinovog ulja, zatim dodajte maslac narezan na kockice i MAGGI bistru pileću juhu. Dodajte oko ½ litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri, a kad voda zavrije, dodajte papar i sol.
Kuhanje i posluživanje
5 Min
Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Posipajte nasjeckanim peršinom. Dobar tek!
Pileća juhica

Piletina i povrće 3

Piletina i povrće Piletina i povrće
: krumpir, pileća prsa, luk, mrkva, celer

Pileći file kuhajte dok ne bude gotov, zatim ga iskidajte na komade. U pileći temeljac dodajte krumpir isjeckan na kockice, mrkvu, celer, papriku narezanu na kolutove, i cijelu glavicu luka.

Pileća juhica

MAGGI bistra pileća juha 3

MAGGI bistra pileća juha
: maslinovo ulje, MAGGI pileća bistra juha, maslac

Prelijte s malo maslinovog ulja, zatim dodajte maslac narezan na kockice i MAGGI bistru pileću juhu. Dodajte oko ½ litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri, a kad voda zavrije, dodajte papar i sol.

Pileća juhica

Kuhanje i posluživanje 3

Kuhanje i posluživanje
: sol, peršin

Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Posipajte nasjeckanim peršinom. Dobar tek!

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje