Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Pileća juhica

Pileća juhica

(3)
30Min
Lako
Recepti za pileću juhu se prenose generacijski, s koljena na koljeno. Ponekad nas samo jedna žlica juhe vrati natrag u djetinjstvo – u bakinu kuhinju. Evo jednog tradicionalnog recepta iz MAGGI kuhinje.

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
300  g
pileća prsa
2 
krumpir
2 
mrkva
1  stabljika
celer
1  srednji
luk
2  tsp
maslinovo ulje
20  g
maslac
1 
MAGGI juha pileća s rezancima vrećica 37g
1  grančica
peršin
1 
crvena paprika
2  g
sol
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
297.16 kcal
Protein
20.91 g
ugljikohidrati
35.11 g
masti
8.38 g
Podaci po obroku

Upute

30 minuta
  • Piletina i povrće

    15 Min
    Pileći file kuhajte dok ne bude gotov, zatim ga iskidajte na komade. U pileći temeljac dodajte krumpir isjeckan na kockice, mrkvu, celer, papriku narezanu na kolutove, i cijelu glavicu luka.
  • MAGGI bistra pileća juha

    10 Min
    Prelijte s malo maslinovog ulja, zatim dodajte maslac narezan na kockice i MAGGI pileću juhu sa rezancima. Dodajte oko ½ litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri, a kad voda zavrije, dodajte papar i sol.
  • Kuhanje i posluživanje

    5 Min
    Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Posipajte nasjeckanim peršinom. Dobar tek!
Pileća juhica

Piletina i povrće 3

Piletina i povrće Piletina i povrće
: celer, mrkva, krumpir, pileća prsa, luk

Pileći file kuhajte dok ne bude gotov, zatim ga iskidajte na komade. U pileći temeljac dodajte krumpir isjeckan na kockice, mrkvu, celer, papriku narezanu na kolutove, i cijelu glavicu luka.

Pileća juhica

MAGGI bistra pileća juha 3

MAGGI bistra pileća juha
: maslinovo ulje, MAGGI juha pileća s rezancima vrećica 37g, maslac

Prelijte s malo maslinovog ulja, zatim dodajte maslac narezan na kockice i MAGGI pileću juhu sa rezancima. Dodajte oko ½ litre vode. Ostavite na umjerenoj vatri, a kad voda zavrije, dodajte papar i sol.

Pileća juhica

Kuhanje i posluživanje 3

Kuhanje i posluživanje
: sol, peršin

Kuhajte dok povrće ne bude gotovo. Posipajte nasjeckanim peršinom. Dobar tek!

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
4 + 8 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Jesen
  • Juha
  • Kuhanje u loncu
  • ležeran
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Piletina
  • proljeće
  • Ručak
  • Starter
  • Zdjela
  • Zima

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • Goveđi paprikaš

    Goveđi paprikaš

    130 Min srednji
  • Pileći paprikaš

    Pileći paprikaš

    85 Min srednji
  • Đuveč

    Đuveč

    55 Min srednji
  • Jesenska juha

    Jesenska juha

    21 Min Lako

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas