Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ljetna musaka bez mesa

0
65Min
Lako
Isprobajte našu nemasnu ljetnu musaku ovog tjedna. Recept je vrlo jednostavan, a okus će biti nezaboravan!

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

350  g
tikvice
300  g
patlidžan
300  g
rajčica
600  g
mozzarella
6  šalice
kiselo vrhnje
1 
jaje
2  g
sol

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
517.26 kcal
Protein
61.15 g
ugljikohidrati
68.64 g
masti
0.96 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

65 minuta
Korak1
5 Min
Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.
Korak2
5 Min
Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol
Korak3
5 Min
Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.
Korak4
50 Min
Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.
Ljetna musaka bez mesa

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1
: rajčica, tikvice, patlidžan

Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.

Ljetna musaka bez mesa

Korak2 4

Korak2 Korak2
: sol, mozzarella, jaje

Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol

Ljetna musaka bez mesa

Korak3 4

Korak3
: patlidžan, rajčica, tikvice

Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.

Ljetna musaka bez mesa

Korak4 4

Korak4
: kiselo vrhnje

Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Hvala vam na ocjeni!
Radujemo se vašoj recenziji

Već ste ocijenili ovaj recept / proizvod.

Kliknite na broj zvjezdica koju ocjenu želite dati: što je broj veći, ocjena je bolja

Pošalji
Asset 10

Komentari 0

0/4000
Molimo unesite važeće korisničko ime. Mora sadržavati od 3 do 15 znakova. Dopušteni su znakovi od A do Z i od 0 do 9
Korisničko ime