Isprobajte našu nemasnu ljetnu musaku ovog tjedna. Recept je vrlo jednostavan, a okus će biti nezaboravan!
Sastojci
4
porcije
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.
Korak2
5 Min
Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol
Korak3
5 Min
Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.
Korak4
50 Min
Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.
Korak1
4
:
patlidžan, rajčica, tikvice
Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.
Korak2
4
:
jaje, sol, mozzarella
Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol
Korak3
4
:
patlidžan, rajčica, tikvice
Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.
Korak4
4
:
kiselo vrhnje
Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.
Recept kao PDF
Podijeli sa prijateljima
Aktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje