Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Maggi
Maggi
  • Pretraga
  • Recepti
  • Časopis
  • Proizvodi
  • Kampanja
  • MAGGI
  • Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
Ljetna musaka bez mesa

Ljetna musaka bez mesa

(0)
65Min
Lako
Isprobajte našu nemasnu ljetnu musaku ovog tjedna. Recept je vrlo jednostavan, a okus će biti nezaboravan!

Sastojci

4 porcije

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
350  g
tikvice
300  g
patlidžan
300  g
rajčica
600  g
mozzarella
6  šalice
kiselo vrhnje
1 
jaje
2  g
sol
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
517.26 kcal
Protein
61.15 g
ugljikohidrati
68.64 g
masti
0.96 g
Podaci po obroku

Upute

65 minuta
  • Korak1

    5 Min
    Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.
  • Korak2

    5 Min
    Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol
  • Korak3

    5 Min
    Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.
  • Korak4

    50 Min
    Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.
Ljetna musaka bez mesa

Korak1 4

Korak1 Korak1 Korak1
: rajčica, tikvice, patlidžan

Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.

Ljetna musaka bez mesa

Korak2 4

Korak2 Korak2
: sol, mozzarella, jaje

Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol

Ljetna musaka bez mesa

Korak3 4

Korak3
: patlidžan, rajčica, tikvice

Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.

Ljetna musaka bez mesa

Korak4 4

Korak4
: kiselo vrhnje

Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
3 + 3 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • balkanska
  • Couve
  • Drugo jelo
  • fuzija
  • Glavno jelo
  • ležeran
  • Ljeto
  • Obitelj
  • Obiteljski obroci
  • Poslijepodne
  • Predjela
  • Predjelo
  • Prijatelji
  • Prilog
  • Proslava
  • Ručak
  • Set obroka
  • Užina
  • Užina
  • Večera
  • Večera

Još zanimljivih recepata

Prikaži još recepata

  • MAGGI punjene paprike

    MAGGI punjene paprike

    45 Min srednji
  • Punjeni patlidžan

    Punjeni patlidžan

    47 Min Lako
  • Đuveč

    Đuveč

    55 Min srednji
  • Zapečena tjestenina

    Zapečena tjestenina

    43 Min srednji

Prikaži još recepata

  • Facebook
  • Youtube
  • Obavijesti o privatnosti
  • Uvjeti i odredbe
  • Kolačići
  • Kontaktirajte nas