
Ljetna musaka bez mesa
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje
Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Hranjive vrijednosti proizvoda
Upute
Korak1
5 MinKorak2
5 MinKorak3
5 MinKorak4
50 Min
Korak1 4
Tikvice i patlidžan po dužini narežite na debele kriške, dodajte sol, pržite s obje strane i stavite na ubrus da upije ulje. Rajčice narežite na kolutiće i ostavite da se ocijede.

Korak2 4
Grubo naribajte mocarelu, pa dobro izmiješajte kiselo vrhnje i žumanjke dodajući sol

Korak3 4
Tikvice, sir i patlidžan rasporedite naizmjenično u podmazanoj tepsiji i stavite rajčicu na vrh.

Korak4 4
Prelijte preko kiselog vrhnja i pecite u pećnici na 200 ° C do 50 minuta.
Recept kao PDF
PreuzmiteAktivirajte veze
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje