Kiseli kupus je neizostavan sastojak u mnogim domaćim jelima tijekom čitave godine, a naročito u zimskim danima kada se često priprema kao gusta i hranljiva juha koja grije i okrjepljuje. U hladnijim mjesecima, ovakva juha se često nađe na stolu - puna okusa i mirisa.
U ovoj varijanti koristi se krumpir, mrkva, celer i peršin, uz dodatak majorana i slatke paprike. Sve se kuha začinjeno MAGGI goveđom kockom za juhu, koja juhi daje dubinu i zaokružen okus.
Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:
Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.
Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje