Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Grilani losos

(0)
25Min
Lako
Adimo
Ne morate otići u skupi restoran da biste pripremili gala večeru za sebe i svoje prijatelje. Slijedite ovaj jednostavan recept i svih zasjenite uz nekoliko kulinarskih trikova u kojima će vam pomoći MAGGI Wurze.

Sastojci

-
4 porcije
+

Ovo jelo optimizirano je za: 4 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

1  kg
losos
20  g
senf
3  tbsp
5  ml
maslinovo ulje
20  g
tartar umak
1 
češnjak

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
347.04 kcal
Protein
52.21 g
ugljikohidrati
1.48 g
masti
13.26 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

25 minuta
Korak1
15 Min
U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite češnjak i sve pomiješajte dok se smjesa ne izjednači. Prethodno narezane komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoje barem 10 minuta.
Korak2
5 Min
Zagrijte grill tavu na srednju temperaturu i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo ih okrećite. Preporučujemo da krenete s pečenjem strane na kojoj se nalazi koža.
Korak3
5 Min
Kad losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjur i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još nekoliko minuta i za kraj ga začinite tartar umakom. Uklonite kožu i poslužite toplo uz prilog od rikole, limuna ili kuhane blitve.
Grilani losos

Korak1 3

Korak1 Korak1
: senf, MAGGI Würze, maslinovo ulje

U posebnoj posudi pomiješajte senf, MAGGI Wurze i maslinovo ulje. Izgnječite češnjak i sve pomiješajte dok se smjesa ne izjednači. Prethodno narezane komade lososa dobro natopite marinadom i ostavite da odstoje barem 10 minuta.

Grilani losos

Korak2 3

Korak2
: losos

Zagrijte grill tavu na srednju temperaturu i stavite malo ulja, tek toliko da se losos ne bi lijepio. Lagano pecite komade ribe sa svake strane po 4-5 minuta i pažljivo ih okrećite. Preporučujemo da krenete s pečenjem strane na kojoj se nalazi koža.

Grilani losos

Korak3 3

Korak3

Kad losos porumeni, prebacite ga na veliki tanjur i prelijte ostatkom marinade. Ostavite da odstoji još nekoliko minuta i za kraj ga začinite tartar umakom. Uklonite kožu i poslužite toplo uz prilog od rikole, limuna ili kuhane blitve.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje