Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to Main Content
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Maggi
Maggi
  • Pretraga Pretraga
  • Recepti Recepti
  • Časopis Časopis
  • Proizvodi Proizvodi
  • Kampanja Kampanja
  • Maggi MAGGI
  • Thomy_icon THOMY
  • Prijava Prijava
  • Povijest
  • FAQ
  • Kontaktirajte nas
  • THOMY
  • THOMY Proizvodi
  • THOMY Recepti
Goveđe pečenje s gljivama

Goveđe pečenje s gljivama

(0)
31 Min
srednji

Goveđe pečenje je meso koje je poznato po svom nježnom okusu i sočnoj teksturi. Može se pripremiti na mnogo načina, ali u ovom receptu kombiniramo ga s gljivama. Dinstano u likeru od višnje, jelo dobiva bogatstvo okusa. Ovaj način pripreme čini meso još sočnijim, a umak se savršeno uklapa s gljivama, stvarajući idealnu kombinaciju.

Ovo pečenje je odličan izbor za posebne prigode ili ukusan obiteljski ručak. Možete ga poslužiti s rižom ili sa svježim povrćem. Jelo se brzo priprema, a rezultati su uvijek zadivljujući, stoga je savršeno za one koji žele zadiviti goste ili uživati u izuzetnom obroku kod kuće.

Sastojci

2

Ovo jelo optimizirano je za: 2 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija:

ingredient_quantity
recipe ingredient
150  g
šampinjoni
200  g
govedina
2 
glavica luk
0.7  šalica
običan jogurt
0.5  tsp
kopar (sušeni)
4  žlice
liker od višnje
4 
jagode
0.5  tsp
crni papar
0.5  tsp
sol
0.5  tsp
timijan
1  lagano prepunjena žličica
ulje
Kopirajte

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

Ugljikohidrati
45.3 g
energija
602.3 kcal
Masti
19.3 g
Proteini
32.7 g
Podaci po obroku

Upute

31 min
  • Korak 1

    5 Min
    Narežite luk, meso i gljive na krupne kocke. Goveđe pečenje s gljivama
  • Korak 2

    20 Min
    Dinstajte luk u malo ulja do zlatne boje. Dodajte meso, a zatim i gljive. Goveđe pečenje s gljivama
  • Korak 3

    5 Min
    Prelijte umak od prženja likerom od višnje. Dodajte timijan i sol. Dinstajte pod poklopcem. Začinite po želji svježe mljevenim crnim paprom, dodajte jogurt i začine, pa sve promiješajte. Goveđe pečenje s gljivama
  • Korak 4

    1 Min
    Poslužite s rižom. Goveđe pečenje s gljivama
Goveđe pečenje s gljivama

Korak 1 4

Korak 1

Narežite luk, meso i gljive na krupne kocke.

Goveđe pečenje s gljivama

Korak 2 4

Korak 2 Korak 2 Korak 2 Korak 2

Dinstajte luk u malo ulja do zlatne boje. Dodajte meso, a zatim i gljive.

Goveđe pečenje s gljivama

Korak 3 4

Korak 3 Korak 3 Korak 3

Prelijte umak od prženja likerom od višnje. Dodajte timijan i sol. Dinstajte pod poklopcem. Začinite po želji svježe mljevenim crnim paprom, dodajte jogurt i začine, pa sve promiješajte.

Goveđe pečenje s gljivama

Korak 4 4

Korak 4 Korak 4 Korak 4

Poslužite s rižom.

Recept kao PDF

Podijeli sa prijateljima

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
Would you recommend this item?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
1 + 0 =
Molimo ispunite captcha polje

Otkrijte više

  • Balkanska kuhinja
  • Bez glutena
  • Bez glutena
  • Bez jaja
  • Bez kikirikija
  • Bez orašastih plodova
  • Bez rakova
  • Bez ribe
  • Bez svinjetine
  • Bogato proteinima
  • Glavno jelo
  • Govedina
  • Iz tiganja
  • Izvor proteina
  • Mleko / kremasta osnova
  • Ostalo
  • Pečurke
  • Porcija Povrća / Voća
  • Povrće
  • Ručak
  • Set obroka
  • Večera
  • Vikendi
  • Voće
  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram
  • Kontaktirajte nas
  • Registracija
  • Obavijesti o privatnosti
  • Kolačići
  • Uvjeti i odredbe
  • Izjava o pristupačnosti