Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Đuveč

(0)
55Min
srednji
Đuveč je jelo koje se priprema u svim krajevima. Najčešće se sprema bez mesa, ali nećete pogriješiti ako dodate koji komad. Mi vam u ovom receptu predlažemo ribu.

Sastojci

-
6 porcija
+

Ovo jelo optimizirano je za: 6 obroka. Količinu i vrijeme pripreme će biti potrebno mijenjati. Ovdje možete pronaći više informacija o prilagođenim veličinama porcija: Ovdje

4 
bijela riba
1 
patlidžan
1 
luk
2 
krumpir
2  šalice
riža
1  tbsp
peršin
1  tbsp
suncokretovo ulje
3  g
papar
200  g
rajčica

Naši najbolji savjeti i trikovi za prilagođenu veličinu porcija

Ako se količine povećaju, vrijeme kuhanja može se produljiti, pa pogledajte ponovno. U početku koristite malo vode i začina, a po potrebi dodajte i više.

Izvadite sastojke

Odaberite s popisa sastojaka

Kopirajte
Bahan sekarang ada di clipboard Anda
.

Hranjive vrijednosti proizvoda

energija
592 kcal
Protein
45.27 g
ugljikohidrati
64.6 g
masti
16.3 g
Podaci po obroku
Idemo kuhati

Upute

55 minuta
Korak1
15 Min
Nasjeckajte glavicu luka i ispržite. Zatim dodajte zamrznuto povrće za đuveč i nasjeckani patlidžan pa ih prodinstajte.
Korak2
5 Min
Dodajte oljuštenu i narezanu rajčicu, krupno narezani krumpir i rižu.
Korak3
10 Min
Dodajte vode toliko da prekrije sastojke i pričekajte da zaključa. Smanjite temperaturu i nastavite kuhati na laganoj vatri desetak minuta uz povremeno miješanje.
Korak4
5 Min
Dodajte MAGGI Magiju okusa, papar i peršin. Kad je đuveč gotov, stavite ga u posudu za pečenje ili vatrostalnu zdjelu, a na vrh dodajte filete.
Korak5
20 Min
Stavite u pećnicu na 250 stupnjeva i pecite dok riba, riža i krumpir ne budu gotovi.
Đuveč

Korak1 5

Korak1 Korak1 Korak1
: luk, patlidžan

Nasjeckajte glavicu luka i ispržite. Zatim dodajte zamrznuto povrće za đuveč i nasjeckani patlidžan pa ih prodinstajte.

Đuveč

Korak2 5

Korak2 Korak2 Korak2
: rajčica, krumpir, riža

Dodajte oljuštenu i narezanu rajčicu, krupno narezani krumpir i rižu.

Đuveč

Korak3 5

Korak3

Dodajte vode toliko da prekrije sastojke i pričekajte da zaključa. Smanjite temperaturu i nastavite kuhati na laganoj vatri desetak minuta uz povremeno miješanje.

Đuveč

Korak4 5

Korak4
: MAGGI Magija okusa 400g, peršin, papar

Dodajte MAGGI Magiju okusa, papar i peršin. Kad je đuveč gotov, stavite ga u posudu za pečenje ili vatrostalnu zdjelu, a na vrh dodajte filete.

Đuveč

Korak5 5

Korak5
: riža, patlidžan, bijela riba

Stavite u pećnicu na 250 stupnjeva i pecite dok riba, riža i krumpir ne budu gotovi.

Recept kao PDF
Preuzmite
Podijeli sa prijateljima

Aktivirajte veze

Kliknuli ste na link treće strane i napustit ćete stranicu. Nemamo kontrolu nad platformama treće strane i ne podržavamo niti prihvaćamo odgovornost za njih, uključujući njihov sadržaj, točnost ili svrhu. U interakciju s ovim povezanim platformama stupate na vlastitu odgovornost. Ne prihvaćamo odgovornost ni obvezu za takve platforme treće strane i njihova pravila korištenja. Pročitajte više u našim Pravilima i uvjetima korištenja ovdje

Napišite svoje mišljenje

Vaša recenzija
5
Biste li preporučili ovaj proizvod prijatelju?
Slike
Dodano 0 od 6 dozvoljenih medijskih datoteka.
Image CAPTCHA
Unesite znakove prikazane na slici.
Molimo ispunite captcha polje